گندم و آب و پیاز نگینی بزار رو حرارت .اب رو جوری بریز که دوباره نخای آب اضافه کنی اگر هم لازم شد آب جوش بریز ولی سعی کن همون اول آب کافی بریزی.جوش اومد کف روش رو بگیر .فقط یه نکته داره که اصلا اصلا دیگ رو هم نزنی تا با حرارت ملایم بپزه.اگه هم بزنی ته میگیره و مدام باید وایسی هم بزنی بعد هم لعاب نمیده زیاد.پس همش نزن اصلا حرارت ملایم باشه.
بعد از پنج ساعت حرارت رو خاموش کن و با پشت قاشق گندمای پخته رو بکش به دیواره دیگ حسابی له میشه .فلفل سیاه پودری کمی بزن.چوب دارچین بزن ولی بعد چوبو در بیار .پیاز داغ هم نگینی و طلایی نه سوخته