2777
2789
عنوان

مهریه چقدر قبول میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 306 بازدید | 22 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه مهریه نبود تو زندگی قبلیت میتونستی طلاق بگیری؟ حق طلاق با مرد هست پس برا اینکه ازش سو استفاده نکنه  باید مهریه باشه من ازدواج دومم ۵۰۰ سکه س همسرمو با کلی وسواس انتخاب کردم و خداروشکر زندگیم عالیه ولی بازم مهریه باید باشه 

اگ خوب باشه اره قبول میکنم. مهریه ضامن خوشبختی نیست. خواهر من یکیش ۱۴ تا سکه داره شوهرش دیوسه. یکیش ۲۰ میلیونه مهریه اش شوهرش ماهه. یکیش ۱۱۴ تا سکه اس شوهرش خوبه. یکیش ۷۵ تا سکه اس دیوسه. درکل اگ خوانوادش و خودش خوبن برو

یا من یا هیچکس همون خودم
وقتی نمیشه گرفت چه فرقی داره پنج هزار تا با پنجاه تا.

مگه مهریه واسه طلاقه؟؟؟

فرض کن دونفر زندگی مشترک دارن فردا شوهره بمیره خانم مهریه نداشته باشه ارث چندانی بهش نمیرسه بعد زندگیش میره رو هوا

چرا هروقت اسم مهریه میاد فکرتون فقط سمت طلاق میره😐

مگه مهریه واسه طلاقه؟؟؟فرض کن دونفر زندگی مشترک دارن فردا شوهره بمیره خانم مهریه نداشته باشه ارث چند ...

متوجه منظورم نشدی. استارتر میگه پنجاه تا کمه، من گفتم پنج هزار تا هم باشه ممکنه نتونی بگیری. منظورم این بود که اصلا سکه خوب نیست برای مهریه. 

متوجه منظورم نشدی. استارتر میگه پنجاه تا کمه، من گفتم پنج هزار تا هم باشه ممکنه نتونی بگیری. منظورم ...

واسه طلاق خوب نیست واسه فوت شوهر خوبه 

دیگه باید فکر همه جارو کرد 

هرچند بهترین مهریه ملک و املاکه😁