2777
2789
عنوان

شوهرم‌ مست بود اومد خونه و

| مشاهده متن کامل بحث + 807 بازدید | 41 پست

سلام من تجربه دارم شوهر من رفیق باز بود و به شدت مشروب میخورد زندگی ما سر همین چیزا خراب شد من شکایت نفقه کردم و محکومش کردم و اون شکایت تمکین زد بار اول رد شد بار دوم گفت تعهد میدم برگرد من اونجا در حضور قاضی قبول کردم و امضا کردم اما پیگیری که کردم دیدم تعهد نمیده ولی دیگه دستم ب جایی بند نبود اعتراض زدم که تمکین نمیکنم میترسم بلایی سرم بیاره و ازاین حرفا منتظر نتیجه هستم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی گلم خودم میخاستم برم پزشک قانونی اما نتونستم

منم شوهرم منو زده بود رفتم اول دفتر قضایی شکایت کردم بعد رفتم کلانتری نامه گرفتم برای پزشکی قانونی اونجا هم بهم نامه دادن همه رو باهم فرستادن دادیاری بعدش یکم تحقیقات کردن دربارش با شاهد تونستم ثابت کنم که منو زده بعدش پروندم رفت دادگاه کیفری اونجا قاضی به نفع من رای داد و دیه صادر شد همین حکم دادگاهو برای تمکین گذاشتم گفتم تمکین نمیکنم منتظر نتیجه هستم بنظرم خودتم اینکارو بکن دفعه بعد بلایی سرت نیاره نفقت هم بگیر برنگرد 

مثل خواهر من احمق نباششوهرش بداخلاقه و برای اولین بار کتکش زدی طایفه پشتش بودیم گفتیم بیا طلاق بگیرو ...

بچم فردا میره مدرسه امروز باباش بردش خودم طوری نشون دادم ک برام مهم نیست و اینا اما خیلی ناراحتم ک روز اول مدرسه نیستم پیشش

منم خانوادم پشتمن و حمایتم میکنن خودمم دلم نمیخواد برگردم 

شوهرمم خیلی اومده دنبالم برنگشتم حتی گریه میکرد میگف غلط کردم و توبه کردم تکرار نمیکنم و از ای حرفا من قبول نکردم چون بار اولش نبود 

چ دست بزنش چ مشروب خوردنش چ پشیمونی بعدش..

2810