2777
2789
عنوان

چه خریدی به به😍

| مشاهده متن کامل بحث + 344 بازدید | 34 پست

گوگل مپ رو باز کن بنگاه ها رو پیدا کن به دونه دونه شون زنگ بزن ما وقتی می‌خوایم ملک بخریم دهن گوشیمو صاف میکنم یه دونه بنگاهی رو رد نمیکنم حضوری هم نمی‌رم همینطوری آنلاین هم گوگل مپ هم دیوار ، همیشه هم با مبلغ کم تونستیم ملکی که طرف پول لازم بوده رو پیدا کنیم باید زیاد بگردی هوشمندانه بگرد نیاز نیست بری حضوری

از اینترنت کمک بگیر به بنگاهی ها بسپر موردی با این مبلغ گیر آوردن بهت زنگ بزن اصلا هم ناامید نشو من تا حالا از چند تا بنگاهی شنیدم که نمیتونی مبلغت رو دو برابر کنی ؟😵‍💫 یا حتی یکی گفت پولت رو بذار جلوی آینه دو تا بشه بعد بیا برای خرید ملک ولی یه ماه بعد یه خونه دو خواب خریدم پارکینگ دار طبقه دوم قشنگ چشم ساختمون بود اون ملک 

می‌خوام بگم دقیقا همون موقعی که بنگاهی جماعت بخاطر کامل نبودن فایلش ناامیدت می‌کنه مسخره ت می‌کنه  یه سری ملک که صاحبشون پول لازم هستن منتظرن خونه شون رو بهت بفروشن باید حسابی بگردی

نظر موافقتون چیه کامنتی که توی تاپیک پربازدید گذاشته شده لایک نکنیم؟ 😵‍💫  اگر یه جا با هم دعوا کردیم یه جا دیگه تحویلت گرفتم تعجب نکن ، من فقط داده بی اهمیت توی ذهنم نگه نمیدارم و اسم کاربری ها رو حفظ نمیکنم ،  کلا به مقوله ببین چی میگه نه اینکه کی میگه بیشتر معتقدم تا تیم بندی توی سایت  ، با تشکر 🥳

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گوگل مپ رو باز کن بنگاه ها رو پیدا کن به دونه دونه شون زنگ بزن ما وقتی می‌خوایم ملک بخریم دهن گوشیمو ...

اره دقیقا برایخرید ملک اصلا عجله نکنین.  ماهم یک سالو نیم گشتیم ولی تونستیم خونه بزرگ جای خوب شهر با یک سوم تخفیف بخریم چون بنده خدا پول لازم بود زیر قیمت میداد. 

گوگل مپ رو باز کن بنگاه ها رو پیدا کن به دونه دونه شون زنگ بزن ما وقتی می‌خوایم ملک بخریم دهن گوشیمو ...

این محله دیگه خونه کوچیکه تر از این و پول لازم تر از این مورد پیدا نکردیم ولی میترسم فروش نره