2777
2789
عنوان

چه خریدی به به😍

| مشاهده متن کامل بحث + 344 بازدید | 34 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کوچه چقدر باریکه ؟ شاید حتی برای ساخت مشکل به وجود بیاد و ماشین سنگین نتونه ازش عبور کنه اگر اینطوریه جای شک داره خریدنش

نظر موافقتون چیه کامنتی که توی تاپیک پربازدید گذاشته شده لایک نکنیم؟ 😵‍💫  اگر یه جا با هم دعوا کردیم یه جا دیگه تحویلت گرفتم تعجب نکن ، من فقط داده بی اهمیت توی ذهنم نگه نمیدارم و اسم کاربری ها رو حفظ نمیکنم ،  کلا به مقوله ببین چی میگه نه اینکه کی میگه بیشتر معتقدم تا تیم بندی توی سایت  ، با تشکر 🥳

من میرفتم مسکن مهر تمیز. 

چون شخصا برام نو ساز بودن و تمیزی خونه خیلی مهمه.  فکرکپ میخوای بری دسشویی سوسک بیاد.  میخوای بری حموم اینقدر قدیمیه بوی نم میده 

اصلا نمیتونم تحمل کنم.  

و اینکه کلا خونه توی کوچه ی باریک خیلی بد فروشه بعدا اکر بخواین بفروشین خیلی سخت مشتری میاد

محله ی خوب اگه کوچه ش تنگه جوری که نمیشه ماشین بره تو و خونه ش هم خیلی زیاد چند صد میلیون سرمایه میخواد برا بازسازی به نظرم همون مسکن مهر ۷۵ متری بهتره. 

ولی اگه کوچه ش اونقدر باریک نیست و خونه ش هم با مبلغ مناسبی قابله بازسازیه همون اولی 

میتونید بازم بگردید

من نمیتونم با خونه کلنگی کنار بیام پس دومی

"بهبود نیافتم فقط همه چیز را با خوابی آشفته پشت سر گذاشتم!..🖤" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

خونه کلنگی با عقب نشینی متراژش خیلی کم میشه ضمن اینکه چون کوچه باریکه مصالح بردن سخت میشه و درست کردنش سخته باید صبر کنی یک زمانی همسایه ها خونه شونو درست کنن و عقب نشینی کنن کوچه عریض بشه که اونم معلوم نیست چقدر طول میکشه

به نظر من بیشتر بگردین شاید مورد بهتر پیدا کنین

اولی بخر ...چون شما میتونی با وام و یکم پول جم کردن شروع کنی خونت چند طبقه بسازی پیش فروش هم کنی

۹۳ متری رو بخواد چند طبقه بسازه هفتاد درصدشو جواز ساخت میدن. 

هفتاد درصدش تقریبا میشه شصت متره.

استارتر به نظرم فعلا همون مسکن مهرو بخر بعدا پول بیشتر جمع کن یه زمین یا خونه کلنگی ۱۵٠ متری بخر یه خونه بهتر بساز 

2810