2777
2789

من سی سالمه   بعد چند ماه اقدام ناموفق     این ماه  حدودا دو هفته بیشتره که پریودم عقب افتاده و علائم حاملگی رو دارم ولی فعلا بی بی چک و ازمایش ندادم که صد در صدی مطمن شم این هفته قراره برم آزمایش بتا بدم

یکیش  عقب افتادن پریودمه   دومی  ضعف دارم

سومی یکم سینه ها درد دارن

من ۱۳ مرداد ماه اولین روز پریودم بود    تا امروزم پزیود نشدم

مامانای وارد بیان بگن    چند هفتمه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مامانم بعد 2 سال

"بهبود نیافتم فقط همه چیز را با خوابی آشفته پشت سر گذاشتم!..🖤" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱
فکر نکنم هفت یا هشت باشه کمتر نیس؟

از روز اول پریودم قبلت تا الان حساب کن 

دکترا اینطوری حساب میکنن چون بدن تو دور حاملگی بعدش لقاح و بارداری پس از اول پریودم حساب میکنن چون بدن آماده حاملگیه

از روز اول پریودم قبلت تا الان حساب کن 

دکترا اینطوری حساب میکنن چون بدن تو دور حاملگی بعدش لقاح و بارداری پس از اول پریودم حساب میکنن چون بدن آماده حاملگیه

۱۳ مرداد آخرین پریودت بوده 

از روز اول آخرین پریود هفته ی بارداری حساب میشه 

روزی که باید پریود میشدی و نشدی ۴ هفته بودی 

الان دو هفته عقب انداختی پس میشی شش هفته 

الان بری سونو باید ساک حاملگی و کیسه زرده رو ببینن 

بعضیا شش هفته هم ضربان قلب میبینن ولی اگه بهت گفتن جنین نیست نترس دو هفته وقت داری 

انشالله حامله ای و مبارکت باشه و برات بمونه و صحیح و سالم به دنیاش بیاری و فرزندی صالح باشه برات🧡

۱۳ مرداد آخرین پریودت بوده از روز اول آخرین پریود هفته ی بارداری حساب میشه روزی که باید پریود میشدی ...

اگه البته پریودات منظمه و ۲۸ روزه ۲۹ روزه باشه دوره هات الان باید شش هفته باشی 

2810