اخرین بار که چک شدم گفتن بچه تو لگنت نیست اونموقع بالا دلم سنگ بود الانم همینه یعنی ممکنه نرفته باشه تو لگنم اینم بگم من زایمانم طبیعی هستش و قراره با امپول فشار زایمان کنم میشه بگیدچیکار کنم چی بخورم امروز برای باز شدن دهانه رحم چیکار کنم شما چیکار کردین زایمانتون زود انجام شد
وقتی که انسان آموخت که چگونه با رنج هایش تنها بماند و چگونه بر اشتیاقش بر گریختن چیره شود؛آنوقت چیز زیادی نمانده که یاد نگرفته باشد.🙂🤍
من اولی رو چهل ویک هفته با آمپول فشار بدنیا آوردم،صب ساعت هفت بستری شدم آمپول زدن شب ۱۲ زایمان کردم،ان شاءالله برای شما اینقد طول نکشه و زایمان راحتی داشته باشین
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
میشه بگید امپول فشار چجوریه دردش زیاده یا کم کم زیادمیشه؟ اگه رحمم باز نشده باشه میزنن یا نه
نه جونم دردش زیاد نیست بدن ها متفاوتن هر چی درد شدید تر باشه زودتر زایمان میکنی من راحت بودم و زایمان راحتی داشتم اما بعد زایمان مراقبت نکردم و الان شدید درگیر زخمامم که هم عفونت کردن هم بخیه پاره شده توروخدا خوب استراحت کن اگه کسیو داری دوهفته از جان تکون نخور اصلا اصلا نشین به پهلو بچه رو شیر بده از پماد اینا اصلا استفاده نکن به هیچ وجه چون بخیه هاتو نرم میکنه و پاره میشن فقد سرم شستشو و شامپو بچه خوبن شلوار یا دامن بپوش چیزای گرم بخور زیاد شکمتو سفت نبند فقد با یه شال ببند بعد چند روز کمربند