2777
2789

پسرم ۱۴ ماه کامل داره

خودش میتونه بدون تکیه گاه بشینه

ولی یه مشکل داره که نمی تونه از حالت خوابیده تنهایی خودش به حالت نشسته در بیاد،من باید بنشونمش

چهار دست و پا نمی ره

سینه خیز هم از ۹ ماهگی میتونه بره ولی اصلا علاقه نداره خیلی خیلی کم می ره،بیشتر غلت میزنه

ولی خیلی دوست داره دستای منو بگیره و راه بره

یه دستش رو بگیرم راه میاد باهام

با کمک وسیله ها راه میره

کسی بوده بچش این مدلی باشه؟

دختر من ن سینه خیز رفت ن چهار دست و پا...

غلت میزد 

و 1ون کامل تونست خودش راه بیفته..بنظرم چهاردست و پا خیلی واسه قوی شدن عضلات خوبه‌..

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختر من ن سینه خیز رفت ن چهار دست و پا...غلت میزد و 1ون کامل تونست خودش راه بیفته..بنظرم چهاردست و پ ...

دختر منم غلت خیلی میزنه،تو خواب که باید ۲ متر جا برای خوابیدن داشته باشه تا راحت غلت بزنه،و گر نه بیدار میشه

چند ماهگی تونست خودش راه بره؟

وقتی ۴ دست و پا نمیرن چجوری میتونن خودشون از رو زمین بلند شن بشینن؟

عزیزمن،رشته من تربیت بدنی هس ما تو درس یادگیری حرکتی خوند بودیم که نوزاد باید چهاردسته پا راه بره حداقلش هم که شده اداشود دربیار یا بد چندماه دیگه مادر بابازی اینا چهاردسته پاببرتش چون وقتی بزرگ شد توی روحیاتش تاثیر مستقیم داره کلا بچه باید توی بچگی تمام مراحل شو طی بکنه بازم خودتت ی تحقیق بکن 

دخترم چهاردست و پا نرفت بصورت نشسته پاهاشو جمع می‌کرد با باسن خودشو می‌کشید جلو و دیرم راه افتاد یکس ...

مال من با باسن هم حرکت نمی کنه که خیالم راحت شه،ولی با کمک وسیله ها راه میره

عزیزمن،رشته من تربیت بدنی هس ما تو درس یادگیری حرکتی خوند بودیم که نوزاد باید چهاردسته پا راه بره حد ...

آخه خیلی مقاومت می کنه

من میذارمش رو حالت چهار دست و پا ،بعضی وقتا میمونه اون مدلی ولی خوشش نمیاد و سریع خودشو پخش زمین می کنه

چند وقتشه؟با وسایل راه میره؟

۱۴ ماه و ۱۰ روز

آره با وسایل راه می ره.

ولی چون چهار دست و پا نمی ره ،هنوز خودش نمی تونه از حالت خوابیده به حالت نشسته در بیاد

ولی از حالت نشسته خودش می خوابه