2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برای من متاسفانه حل نمیشن هر روز ی مشکل جدید

حل شدنشون از توان خودت خارجه؟

برای من دو تا از موندگار ترینشون یکی گندی بود که خودم با بی فکری زدم،یکی گندی که همسرم با بی فکری زد ولی خب جمعش کرد

البته تو اولی هم همسرم نقش پررنگی داشت ولی به هر حال ایده ی من بود و از اولش مشکل داشت و تهشم به نابودی جفتمون کشیده شد و خدا نجاتمون داد

همونم شب و روزم و ازم گرفت و از لحاظ جسمی و روحی ضعیفم کرده

دیروز داشتم تاپیکام رو چک میکردم تاریخ یکیشون که حالم خوب نبود سر اون جریان رو دیدم و شوکه شدم که یکسال گذشته چون برام یجوریه انگار همین ماه پیش بوده!!

تموم شده ولی ولم نمیکنه

مشاور پوست و مو هستم❤️ دوست دارم کمکت کنم بهترین پوست و مو رو داشته باشی🤗🤗

خدا رو شکر همسرتون خوبه خیلیا از همسرشان می نالن

همسر من فرشته ای هست که مثلش تو دنیا نیست تمام حسرتهایی که تو نوجوانی و بچگی داشتم برام برآورده کرده فقط همینکه دیسک کمر ناراحتم صدبار بهترین دکترهای منو برده ولی فعلا درد دارم خدا کنه خوب خوب بشم برم عشق و حال 

قوی نمیشیم بیشتر داغون میشیم 🥲مثلا چیزایی که قبلاً منو خوشحال می کرد واقعا دیگه خوشحال نمکنه ی احسا ...

منم اینطوریم ناخوداگاه ویهویی گریه ام میگیره شاید کم اوردم اینطوری شدم طوری شده هرکی بهم زنگ میزنه حوصله ندارم جواب بدم

همسر من فرشته ای هست که مثلش تو دنیا نیست تمام حسرتهایی که تو نوجوانی و بچگی داشتم برام برآورده کرده ...

خداروشکرعزیزم😊فکرمیکردم همه مردا مث همن پس ادم خوبم پیدامیشه انشاالله خوشبختیتون همیشگی 🤲🏻✨🌻

حل شدنشون از توان خودت خارجه؟برای من دو تا از موندگار ترینشون یکی گندی بود که خودم با بی فکری زدم،یک ...

برای من خیلیاش دست خودم نیست و از توانم خارجه که حلشون کنم 

منم اینطوریم ناخوداگاه ویهویی گریه ام میگیره شاید کم اوردم اینطوری شدم طوری شده هرکی بهم زنگ میزنه ح ...

منم دلم نمی خواد اصلا وارد تلگرام و اینستا و وات بشم 

خداروشکرعزیزم😊فکرمیکردم همه مردا مث همن پس ادم خوبم پیدامیشه انشاالله خوشبختیتون همیشگی 🤲🏻✨🌻

اصلا همه شبیه هم نیستن بستکی داره به مادر چون مادر شوهر خوبی دارم شوهرمم خوبه 

اصلا همه شبیه هم نیستن بستکی داره به مادر چون مادر شوهر خوبی دارم شوهرمم خوبه

خداروشکر عزیزم، شوهرم ازنظر ابراز علاقه کلامی خوبه ولی متاسفانه هم دهن بین هم مسائل بینمون ب خانوادش میگه هم لوس بارش اوردن متاسفانه مسئولیت پذیرنیس.. 

خداروشکر عزیزم، شوهرم ازنظر ابراز علاقه کلامی خوبه ولی متاسفانه هم دهن بین هم مسائل بینمون ب خانوادش ...

انشالله خوب بشه به مرور زمان بابای منم مامانم میگه اینجوری بوده ولی الان خوب شده ولی چه فایده جوانی مهمتره دیگه ولی خداروشکر شوهرم از موقع که دوست پسرم بود تا الان که چهار سال میگذره روز به روز بهتر از قبله

انشالله خوب بشه به مرور زمان بابای منم مامانم میگه اینجوری بوده ولی الان خوب شده ولی چه فایده جوانی ...

خداروشکرعزیزم انشاالله شادی وعشق وخوشبختیتون پایدار تااخرعمر باشه 🌻😊