2777
2789

خسته شدم دیگه  به دستشویی رفتنم  حموم رفتنم خوابیدنم خوردنم لباس پوشیدنم کار داره همش داره نظر میده  باردارم بچه فشار میاره میرم دستشویی تند تند میگه توهم که همش تو دستشویی میگم خب حامله ام خیلی عجیبه؟!  دیشب خواستیم بریم عروسی دم در میگه چرا شال سفیدتو نپوشیدی گفتم دوس داشتم اینو بپوشم  میرم حموم مگه تند تند نمیخواد بری !!   غذا درست میکنم واییی چقدر برنج میپزی !!  صبح اگ یکم بخوام بیشتر بخوابم میاد بیدارم میکنه اسمه همشم میذاره نگرانی و دلسوزی هرجا بخوام برم باید جواب پس بدم ساعت ورود خروج میزنه برام به شوهرمم میگم میگه اینا از رو دلسوزی میگه نگرانه تو سخت میگیری میگم منو ازاینجا ببر میگه خونه رو خودم درست کردم که برم مستاجری کرایه بدم؟!  وقتی بچه ب دنیا بیاد مطمئنم دخالتاش بیشتر میشه هرچی احترام میذارم بدترمیشه بلد نیست فاصله رو رعایت کنه اصلا شاید من یه روز خونه زندگیم بهم ریخته باشه حال و حوصله نداشته باشم به چ حقی درو باز میکنی میای تو!!!! بهتون بگم مستاجری برید ولی زیر بار اینجور زندگی نرید هرچقدرهم ادمای خوبی باشن الان حس خفگی بهم دست میده حس یه زندونی دارم شوهرم عالی زندگیم خوب ولی ارامش ندارم نون خالی بخورم کرایه بدم ولی ارامش داشته باشم گول نخورین نگید بریم کرایه خونه نمیدیم هیچ چیز ارزش ارامش زندگیتونو نداره

فقط 8 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بزودی من مادر میشم قولشو از خدا گرفتم 😍😍 الهی به امیدتو ۱۴۰۳/۳/۱۶ روز تولدمه امسال بهترین هدیه ی تولدو خدا به من داد وقتی فهمیدم توی دلم دلبری لونه کرده😍 شاید دوقلو باشه اخه چند تا فولیکول داشتم من از خدا کم نمیخوام بچه میخوام دوقلو میخوام صحیح و سالم  تاروز تولدم امضای من ب حقیقت تبدیل میشه منم مادر میشم انتظارم تموم میشه خدایاشکرت امشب ۱۴ روز امپول hcgمیگذره هنوز بی بی چک نزدم چون میترسم از منفی شدنش نمیدونم دارمت یانه ولی من هرشب باهات حرف میزنم کاش خدا تورو به من بده  روز تولد امام رضا بی بی چک مثبت شد خداروشکر خودت مواظب تودلی باشه ممنون ازت واقعا عاشقتم خدا خدایا تورو به دو دست بریده ابالفضل قسم میدم قلب بچه ام تشکیل بشه بزودی ممنونم ازت 😍 خدایا خودت مواظب هدیه قشنگ ایی که بهم دادی باش به خودت میسپارم دوست دارم  برام‌حفظش کن❤ دخترم زیباترین هدیه خدا مثل یه کوه پشتت میمونم خداتورو برام حفظ کنه  

عزیزم تا حدودیم حق داری

ولی ببین سخت نگیر

۹۰ درصد حرفارو اصلن گوش نده

یعنی جواب نده

( چون سایت پر تبلیغ دکتر شده تصمیم گرفتم پزشکای خوبی که میرم داخل امضام بگم : برای الژی و اسم دکتر سیما شکری بیمارستان پیامبر اکرم خوبه ، چشم پزشک : دکتر محسن رحمتی کامل )

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب برای در قفل بزار تمام

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه

حق گفتی دقیقا ! من با شوهرم قبل ازدواج دوست بودم اما وقتی گفتن برن طبقه بالای مادرشوهر حاضر بودم تمام علاقه و اون دو سالب که با هم بودیم رو بذارم کنار و چشم ببندم رو همه چی ، اخرش قبول کردن و ما جدا رفتیم مستاجری اما هزار بار تا الان شکر کردم که نرفتم اونجا چون اگه میرفتم مطمینم به چند ماه نکشیده طلاق میگرفتم من خودم اخلاقم گنده یکی دو بار چیزی رو بهم بگه بدم بیاد قاتی میکنم

تجربه بسیاری از خانمها که از نزدیک باهاشون در ارتباط هستم زندگی دور از مادر شوهره. خیلی بخواید نزدیک باشید دو کوچه اونورتر، که همون رو هم توصیه نمیکنم.

یاد گرفتم که روزهای خوب میان و میرن، روزهای بد هم میان و میرن اما هیچ چیزی به اندازه واکنشهای درست ما در روزهای خوب و بد برای آرامشمون مهم نیست. البته بعد از توکل به خدا🌻🥰

استارتر عزیز البته چیزایی رو که تعریف کردید نمیگم کار درستی هست ولی واقعا برداشتم این بود که دلش میخواد باهاتون باهاتون راحت باشه و داره مثل یه دوست باهاتون رفتار میکنه.بابت عدم آگاهیش هست ولی از سر بدجنسی نیست به نظر من

یاد گرفتم که روزهای خوب میان و میرن، روزهای بد هم میان و میرن اما هیچ چیزی به اندازه واکنشهای درست ما در روزهای خوب و بد برای آرامشمون مهم نیست. البته بعد از توکل به خدا🌻🥰