2777
2789
عنوان

بچم چند کیلو میشه وزنش بنظرتون

58 بازدید | 11 پست

کلا ریزه میزس ربطی به خورد و خوراکمم نداشت حتی سونو داپلر دادم مشکل خون‌رسانی هم نداشت ۳۴هفته و ۳روز وزنش ۱۹۰۰بود ۳۸هفتع و ۳روز سزارین باید بشم بنظرتون چقدر میشه وزنش تا اونموقع؟همع چیم خوردم لیدی میل تخم مرغ آب پز بستنی ولی فایده ای نداشت...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

۳۱۰۰تا۳۴۰۰

چ جالب من ۳۳ هفته ۲۲۰۰ بود تا ۳۹ هفته بنظرت بالای چهارکیلو میشه ؟لیدی میل هم خوردم س تا 

یه شوهر  خیلی مهربون خیلی عصبی دارم🤨❤️😎 خیلی خیلی  هم دوسش دارم 🥰😘😘😘😘😍❤️💙💜
فک نکنم انقد بشه سری آخر تا ۳۴هفته هفته ای ۱۷۰فقط اضافه کرده حدودا.حتی الان بگم هفته ای ۲۰۰هم اضافه ...

دوستم بعضی بچها هفته اخر خوب وزن میگیرن بعضیا ن من پسر اول ۳۳هفته ۲۵۰۰ بود ولی با وزن ۳۵۰۰ ب دنیا اومد ...دومی ۲۱۶۰ بود با وزن ۴۱۵۰ ب دنیا اومد بستگی. داره 

ماشاللع من اگه ۳بشه شیرینی میدم

ایشالله میشه تو این مدت لبنیات بخور من برا بچه دومم شیر و ماست زیاد خوردم قدشم بلند شد ماشالله برا این یکی نتونستم بزور خوردم گاهی