2777
2789
الان ۴ سال و نیم معایبی برای من فقط شهریه اش بود وگرنه همه جوره راضیم بچه آن ۸:۳۰ میره تا ۳ اونجا هم ...

دقیقا 

الان که همه وقتش رو با منه من نمیتونم همیشه حوصلش رو داشته باشم

ولی اگه یه زمانایی نباشه

قطعا روحیه منم خوب میشه  

در دلم کسی جا دارد که در تمام زندگی ام ،او را حس میکنم و به خاطر وجودش با خداوند در خلقتش شریک شده ام.ندیده دوستش دارم و عاشقانه منتظر حضورش در آغوشم هستم ❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مشکل اینه ک شما میخواید کمکش کنیداولا تو 3 سال بچه معنی دوستی رو نمیدونهاحتمالا شما ازونایی هستی که ...

دنبالش نباشم عمرا بازی کنه 

در دلم کسی جا دارد که در تمام زندگی ام ،او را حس میکنم و به خاطر وجودش با خداوند در خلقتش شریک شده ام.ندیده دوستش دارم و عاشقانه منتظر حضورش در آغوشم هستم ❤
وقتی بچه ی وابسته رو گذاشتم مهد از این رو به اون رو شدحیف کرونا اومد و ..‌‌دومی رو زود میذارم که ای ...

الان که تاپیک زدم بالای ده بار اومده ببینه من کجام چیکار میکنم پاشم بیام پیشش 

مثلن داره برنامه کودک میبینه آخرشم ول کرد کارتن و اومد پیش من نشست 

این وابستگی هم برای اون بده و هم من 

پس درست گفتممشکل از اون طفلی نیستمشکل شما هستیو بجای رقع مشکل اون بیچاره رو میخوای بزاری مهد که مسئو ...

من متوجه میشم شما چی میگی عزیزم 

ولی بچه من وابستگی زیادی بمن داره 

که داره بهش اسیب میزنه هرچی هم بزرگتر میشه بدتر میشه

الان که میخام بزارمش مهد با یکی از بچه های فامیله رابطشون باهم خوبه 

اینطوری بهتر میتونه اونجا بمونه و اخت بشه 

الان که تاپیک زدم بالای ده بار اومده ببینه من کجام چیکار میکنم پاشم بیام پیشش مثلن داره برنامه کودک ...

دقیقا

بخصوص برای بچه خیللللی بده

میگم من ای کااااش بچم رو ۳سالگی به بعد بیشتر میفرستادم مهد و پارک و بیرون و خونه ی دیگرون.... حیففف که کرونا اومد و گند زد به همه چیی....

خدایا فقط از تو یاری میطلبم.پناهم باش  

دختر من ۲سال و ۱۰ ماهه بود از تابستون رفت مهد، الانم ۴سال و خوردیشه، فقط فقط برای این سن مهد خیلی خوب و متخصص لازمه وگرنه هر کسی که دیدم تو این سن مهد محله ای و معمولی گذاشته بچش دیگه نرفته، اداپت بچه ی من ۲،۳ ماه طول کشید با همکاری مسول های مهد 

دختر من ۲سال و ۱۰ ماهه بود از تابستون رفت مهد، الانم ۴سال و خوردیشه، فقط فقط برای این سن مهد خیلی خو ...

بچه منم دوسال و ده ماهشه که میخام بفرستم 

متوجه نشدم درست میگین این سن خوبه یا ۴سالگی 

من متوجه میشم شما چی میگی عزیزم ولی بچه من وابستگی زیادی بمن داره که داره بهش اسیب میزنه هرچی هم بزر ...

عزیزم طبق تجربه و علم اونجا به اون فامیل وابسته میشه، حداقل تو یه کلاس نباشن

به شکل سالم و ایمنی جدا نمیشه

بچه منم دوسال و ده ماهشه که میخام بفرستم متوجه نشدم درست میگین این سن خوبه یا ۴سالگی

همین سن مناسبه براش، من چون می خماستم خیالم بابت جدایی سالم و امنش راحت باشه سه ماه نشستم که مطمئن بشم محیط براش آشنا و امنه

عزیزم طبق تجربه و علم اونجا به اون فامیل وابسته میشه، حداقل تو یه کلاس نباشنبه شکل سالم و ایمنی جدا ...

واقعااا 

اخه تعداد بچه ها هم کمه تو یه کلاسن 

همین سن مناسبه براش، من چون می خماستم خیالم بابت جدایی سالم و امنش راحت باشه سه ماه نشستم که مطمئن ب ...

بعد سه ماه راحت پذیرفت که دیگه نری ؟

وابستگی هم بهتون داشت ؟

واقعااا اخه تعداد بچه ها هم کمه تو یه کلاسن

اره حتی دو قلوها خیلی وقتا تو یه کلاس نیستن که به هم تکیه نکنن، ولی حتما مهد خوب باید باشه، مسول هاش متخصص این قضیه باشن، نمیگم هر مهد گرونی خوبه ولی مهد های خوب اکثرا قیمت های بالایی دارن

2810