2777
2789
بعد سه ماه راحت پذیرفت که دیگه نری ؟وابستگی هم بهتون داشت ؟

بدون هیچ حرفی که نبود قاعدتا، در حد یه دقیقه گریه می کرد بعد از رفتن من و ارومش می کردن، در طول روز هم اولش ۲،۳ ساعت میموند حداکثر

حتی الانم دلتنگ من میشه، من براش یه نشونه میذارم که اونو نگاه کنه و بتونه صبر کنه تا برگرده خونه

اره حتی دو قلوها خیلی وقتا تو یه کلاس نیستن که به هم تکیه نکنن، ولی حتما مهد خوب باید باشه، مسول هاش ...

ممنون از راهنمایی هات عزیزمم

در دلم کسی جا دارد که در تمام زندگی ام ،او را حس میکنم و به خاطر وجودش با خداوند در خلقتش شریک شده ام.ندیده دوستش دارم و عاشقانه منتظر حضورش در آغوشم هستم ❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بدون هیچ حرفی که نبود قاعدتا، در حد یه دقیقه گریه می کرد بعد از رفتن من و ارومش می کردن، در طول روز ...

بعله مشاوره ها هم راه حلشون همینه برای اضطراب جدایی

در دلم کسی جا دارد که در تمام زندگی ام ،او را حس میکنم و به خاطر وجودش با خداوند در خلقتش شریک شده ام.ندیده دوستش دارم و عاشقانه منتظر حضورش در آغوشم هستم ❤
خیلی خوبه بذارش

شما تجربه ای داشتین یا مورد مشابهی 

شما تجربه ای داشتین یا مورد مشابهی

من دیدم بچه هایی ک مهد میرن مستقل تر و اجتماعی ترن 

ببین نمیخواد حتما مهد خاص و مهمی بذاری و هزینه هنگفت بدی من میخوام بچمو مهد کنار خونمون بذارم

یه مهد قرانیه 

شعر و نقاشی و ایه های اسون یادشون میده

چون نزدیکه و هزینشم کمه و مستقل میشه و اجتماعی بالا میاد میخوام ببرمش

من دیدم بچه هایی ک مهد میرن مستقل تر و اجتماعی ترن ببین نمیخواد حتما مهد خاص و مهمی بذاری و هزینه هن ...

بچت چند سالشه 

من یکم بخاطر سنش دودلم میکنن همه 

وگرنه منم دوست دارم دخترم یادبگیره مستقل بزرگ بشه مثل خودم

قوی باشه و اجتماعی 

بچت چند سالشه من یکم بخاطر سنش دودلم میکنن همه وگرنه منم دوست دارم دخترم یادبگیره مستقل بزرگ بشه مثل ...

دختر من بهمن سه سالش پر میشه

از مهر میفرستمش خودمم باهاش میرم میشینم

وقتی با بچه ها دوست شد بعد دو سه ماه دیگه میتونم نرم باهاش و تنها بفرستمش

ولی اولش حتما خودتم باهاش برو نری اضطراب جدایی وحشتناک میگیره

من ۳ سال و ۳ماهش بود گذاشتم مهد خیلی خیلی راضیم چون پروسه جذبش راحتتر بود و دوست یابی رو یاد گرفت از ...

من شاغلم دقیقا بچم سه سالو سه ماهشه میخوام بذارم مهد

تا الان میذاشتم پیش پرستار

ولی خب الان میخوام بذارم مهد

خیلی دو دل هستم 

بچه من زیاد به من وابسته نیست 

این پست شما برام دلگرمی بود امیدوارم بچه منم اینجور باشه🥺❤️

بهتره که از همون سه سالگی ببریش تو اجتماع. ولی بازم میتونی از یه مربی مهد یا یه روانشناس کودک مشورت بگیری ببینی خوبه ببریش یا نه. من یه مهد تو تهرانپارس میشناسم. تلفنی تماس بگیرید بهت مشاوره میدن. اسمش پیشروپلاسه.

بهتره که از همون سه سالگی ببریش تو اجتماع. ولی بازم میتونی از یه مربی مهد یا یه روانشناس کودک مشورت ...

پس شما میگی این دوماه رو صبر کنم بعد بزارمش مهد؟

ثبت نامش کردم قراره ازون هفته بره 

پس شما میگی این دوماه رو صبر کنم بعد بزارمش مهد؟ثبت نامش کردم قراره ازون هفته بره

هر چی زودتر بفرستیش مهدکودک بچه مستقل تر میشه ولی محبتت و کمتر حس میکنه. اگر صبر کنی براش خوبه

الان ۴ سال و نیم معایبی برای من فقط شهریه اش بود وگرنه همه جوره راضیم بچه آن ۸:۳۰ میره تا ۳ اونجا هم ...

وای چقدر زیاده زمانش طفلی دلم سوخت براش

خودت جایی شاغلی؟

خدایا کمک مردمان کشورم کن. 

عزیزم بنظرم اگه بزاری یکم بزرگ تر بشه و همون پیش 1و پیش 2 بره بهتره چون من خودم تو ی مهد ی مدتی کمک مربی بودم و واقعا بنظرم بچه های کوچیک اذیت میشن چون سنشون کمه و هنوز نیاز به مادر دارن میتونی ببریش کلاس های آموزشی مثل نقاشی و....

که تایمشون هم کم باشه اینجوری اجتماعی هم میشه

2810