2777
2789
بچه ها کنار هم قلدر بودن و حرف بد و فقز یاد میگیرن همه اطرافیانم ک گذاشتن مهد بچشون بیشتر از این نشد ...

مهد خوب باشه این مشکلات پیش نمیاد 

صبح‌هایمان بی‌شک می‌تواند زیباتر باشند😍اگر تنها دغدغه زندگیمان مهربانی باشد❤️جای دوری نمی‌رود یک روز همین نزدیکی‌ها لبخندمان را چند برابر پس خواهیم گرفت،شاید خیلی زیباتر😊
پارک رو هرروز نه ولی بیشتر روزای هفته میبرمش اصلن نمیتونه دوست پیدا کنه خیلی کمکش میکنم ولی بی فایدس

اخه ۳ سالشه عزیزم چ توقعی داری"

یه دختر به شدت احساسی و عاشق اگه فکر میکنی میتونی در این زمینه کمکم کنی دریغ نکن:) و هرجا حس کردی نیاز داری با یکی حرف بزنی میتونی روی من حساب کنی:)💚🕊 عاشق طراحی امیدوارم یه روزی بزرگترین طراح مد بشم و مزون خودمو بزنم و یه لباس ب تک تکتون میدمم🥹💕

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پارک رو هرروز نه ولی بیشتر روزای هفته میبرمش اصلن نمیتونه دوست پیدا کنه خیلی کمکش میکنم ولی بی فایدس

مشکل اینه ک شما میخواید کمکش کنید

اولا تو 3 سال بچه معنی دوستی رو نمیدونه

احتمالا شما ازونایی هستی که تو پارک همش دنبال بچه هستی حتی رو سرسره هم دنبالش میری

بزار خودش بازی کنه عزیزم

تو مهد برا این اجتماعی میشن چون پدر و مادر دنبالشون نیستن

چکار به حرف بقیه داریاگه صلاح میدونی ببر

اخه ببین اینجا هم دارن میگن نبرش 

اطرافیانم میگن نبر 

ولی تا کی اخههه بچه باید با همسالاش باشه

در دلم کسی جا دارد که در تمام زندگی ام ،او را حس میکنم و به خاطر وجودش با خداوند در خلقتش شریک شده ام.ندیده دوستش دارم و عاشقانه منتظر حضورش در آغوشم هستم ❤
مهد خوب باشه این مشکلات پیش نمیاد

والا بهتربن مهدا نوشتن  ولی بازم  همون اشش بوده و همون کاسه

یه دختر به شدت احساسی و عاشق اگه فکر میکنی میتونی در این زمینه کمکم کنی دریغ نکن:) و هرجا حس کردی نیاز داری با یکی حرف بزنی میتونی روی من حساب کنی:)💚🕊 عاشق طراحی امیدوارم یه روزی بزرگترین طراح مد بشم و مزون خودمو بزنم و یه لباس ب تک تکتون میدمم🥹💕
مهد کودک برای تک فرزندها خیلی هم خوبهمحیط سالم تحت نظر چندتا مربی هم خوش می گذرد هم با بازی و شادی ...

بچم تک فرزنده دائم با منه باباشم وقتی خونس میزنه شبکه پویا و میخابه 

دقیقا 

اینجا که میخام ببرم هم تعداد بچه ها کمه و هم مدیر و مربی رو بچه ها حساسن که اذیت نشن 

در دلم کسی جا دارد که در تمام زندگی ام ،او را حس میکنم و به خاطر وجودش با خداوند در خلقتش شریک شده ام.ندیده دوستش دارم و عاشقانه منتظر حضورش در آغوشم هستم ❤
والا بهتربن مهدا نوشتن ولی بازم همون اشش بوده و همون کاسه

من تو مهد پسرم با این مشکل برخورد نکردم مهدش با پروسه ی بازی درمانی بچه ها رو ثبت نام میکنه و بچه هایی که پرخاش یا مشکلات دیگه دارن اول تو بازی درمانی حل میکنن بعد وارد محیط مهدکودک میشه

صبح‌هایمان بی‌شک می‌تواند زیباتر باشند😍اگر تنها دغدغه زندگیمان مهربانی باشد❤️جای دوری نمی‌رود یک روز همین نزدیکی‌ها لبخندمان را چند برابر پس خواهیم گرفت،شاید خیلی زیباتر😊
دقیقا مجبور میشیحتما بفرستمال من نزدیک۸سالشه و دائم به من وصله

منم از همین میترسم 

میگن بزار کنارت باشه بچه ولی من دارم میبینم روزایی که بچم پیشم نیست میره جایی وقتی که میاد چقدر شاد و خوشحاله

بچم تک فرزنده دائم با منه باباشم وقتی خونس میزنه شبکه پویا و میخابه دقیقا اینجا که میخام ببرم هم تعد ...

بهترین کار رو میکنی عزیزم پسر منم تک فرزندت و قبل از مهد ارتباط با بچه ها رو بلد نبود چون همش با بزرگ‌ها بود

پارک همه گذری هستن و جای بازی

کلاس بچه ها مشخصند مربی دارند که راهنماییشون میکنه

من ۳ سال و ۳ماهش بود گذاشتم مهد خیلی خیلی راضیم چون پروسه جذبش راحتتر بود و دوست یابی رو یاد گرفت از ...

چه معایبی داشت

الان چند سالشه 

منم از همین میترسم میگن بزار کنارت باشه بچه ولی من دارم میبینم روزایی که بچم پیشم نیست میره جایی وقت ...

عزیزم من تجربه دارم بفرستش مشکلی پیش نمیاد

خدایا فقط از تو یاری میطلبم.پناهم باش  
چه معایبی داشتالان چند سالشه

الان ۴ سال و نیم معایبی برای من فقط شهریه اش بود وگرنه همه جوره راضیم بچه آن ۸:۳۰ میره تا ۳ اونجا هم صبحانه میخوره هم ماهار که باعث شده غذا خوردنش خیلی بهتر بشه و چیزایی که قبلا نمیخورد الان میخوره مهمتر از همه باعث شد من تایم بیشتری برای خودم داشته باشم به خودم برسم و مادر شادتری باشم و برای بچه ام بیشتر وقت بزارم

حتما اینکار رو بکن اینو از یه باتجربه بشنو

شما میشه تجربتون رو بگین 

2810