2777
2789
عنوان

رفتار نامزدم طبیعیه

| مشاهده متن کامل بحث + 701 بازدید | 42 پست
خیلی طبیعیه حتما خیلی صمیمی بوده باهاش منم دقیقا همینم

اینکه میکه میای شهرمون زندگی کنی طبیعیه؟

به نظرت این حالش تا چند روز طبیعیه

غمگین نرین لحظه زندگیم  اونجایی بود که به کسی گفتم خداحافظ که دلم میخواست تمام عمرم کنارش زندگی کنم😊.                                                                             من انقدر براي زندگيمون جنگيدم كه فرصت نشد باهات زندگي كنم …………………رويا ١٢٠سابقم (سال ٩٨)كاربريمو از دست دادم 😭
اینکه نمیاد اینکه میگه تو میتونی بعدا بیای شهر ما زندگی کنی چی

اینم هست،،ولی شاید واقعا حالش بده یچی پرونده 

دخترکورد😎✌🏻عشق کتاب📚💞دریمرر✨️دختر کورش✌🏻🦁☀️ ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد؟!*وقتی تو تاپیکی نظر میدم از همه لحاظ بررسی میکنم بعد نظرمو میدم پس اگه مخالفی یا میخوای دعوا راه بندازی ریپ نزن چون در اون صورت هیچ مسئولیتی برای قهوه ای کردنت ندارم✌🏻:)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتی مراسمم گفتن تا بعد سال پسر خالش ندارن من خودم کلا مراسم نمیخوام راستش اما اینکه عقد هم نکنیم برا ...

کلا واکنشهاش زیادیه چرا باید برای مرگ پسرخالش بخواد محل زندگیشو عوض کنه؟اما صبر کن شاید دوسه هفته دیگه یکم نرمال شد عجله نکن 

پس لین خدای نکرده مادرش بمیره لابد خودشو حلق اویز میکنه

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟
جوون بوده اما خی این برام قابل درک نیست که این افتاده دنبال کارای بعد فوتش وکالت گرفته از سنگ قبر و ...

فکرکنم بیشتر جوگیر شده و هیجانی  فکرمیکنه حالا که خانوادش حالشون خوب نیست یکی که بهتر میتونه باید مدیریتشون کنه الان که عزاداره یه ده روزی بگذره غمش کمتر بشه باهاش صحبت کن اگه از اول قرار نداشتین برین شهر اونا زندگی کنین نمیتونه اجبارت کنه بی انصافیه

اینکه میکه میای شهرمون زندگی کنی طبیعیه؟به نظرت این حالش تا چند روز طبیعیه

تا2 یا 3 ماه طبیعیه 

به نام خداوند رنگین کمان!)   بچه ها نخندینا!)     بارون اومدو یادم داد!)   به مامان چیزی نگو!)       بچه ها ناموسا کمک!) 🖤

ادمای ضعیف معمولا اینطوری میشن بهش شوک وارد شده درکش کن چند روز دیگه به خودش میاد

اگه تا ۱ماه نیومد چیکار کنم

غمگین نرین لحظه زندگیم  اونجایی بود که به کسی گفتم خداحافظ که دلم میخواست تمام عمرم کنارش زندگی کنم😊.                                                                             من انقدر براي زندگيمون جنگيدم كه فرصت نشد باهات زندگي كنم …………………رويا ١٢٠سابقم (سال ٩٨)كاربريمو از دست دادم 😭
خیلی طبیعیه حتما خیلی صمیمی بوده باهاش منم دقیقا همینم

منم به این فک میکنم اگه یکی از فامیلام چیزیش بشه هعی

اگه فقط یه روز یه روز دیرتر میومدم میشه سه سه سه 🥲     هعی من اگ از این فکرا داشتم الان داشتم پادشاهی میکردم اهای کسی ک با نظراتم مخالفی خوب مخالف باش😊          دیگه خیلی حرف توهم نخون میگم نخون های با توام حرف گوش نمیدی نه خوب گوش نده 😬 من چیکارت کنم 🤷‍♀️       خود درگیر هم خودتونید من دخمل خوبیم 😌🤞
کلا واکنشهاش زیادیه چرا باید برای مرگ پسرخالش بخواد محل زندگیشو عوض کنه؟اما صبر کن شاید دوسه هفته دی ...

منم از همین میترسم 

خب دیگه خانوادش چیزی بشه خدایی نکرده قطعا منو میبره شهرشون برا زندگی 

اگه تا ۱ماه نیومد چیکار کنم

درست میشه عزیزم منم بعد فوت خواهرم یکی دو ماه اول حالم خیلی بد بود بیشتر شوک وارد شده بود بهمون 

لایک کن خوشگلم خوشحال میشم نظرت با نظرم یکیه 😁                 هَستیم زَ آشُوبِ جَهان فارِغ مُطلَق!✋🏻️
فکرکنم بیشتر جوگیر شده و هیجانی فکرمیکنه حالا که خانوادش حالشون خوب نیست یکی که بهتر میتونه باید مد ...

خب مشکل اینه اینا حق طلاق و میکن نمیدن 

الان بکه نمیریم اما بعد عقد بره من یا باز باید طلاق بگیرم یا برم

من دختر خالم فوت شد ۲ ماه غذا نمیخوردم غذام شده بود سروم

یونیک ترین و کاریزماتیک ترین ویژگی یه انسان ادبه، اگه با من هم نظر و هم عقیده نیستی بحث نکن قرار نیست همه ما هم عقیده و هم نظر باشیم💙🕊  
2810