2777
2789
عنوان

رفتار نامزدم طبیعیه

701 بازدید | 42 پست

من ازدواج دوممه 

نامزدم تهران دور از همه خانوادش و فامیل زندگی میکنه 

خیلی ساله 

همیشه خودشو مستقل نشون میداد 

ولی ۱۲ روز میشه که پسر خالش فوت شده تصادف کرده 

رفته شهرشون 

افسردگی گرفته 

زنگ میزنه فقط گریه میکنه 

حالش بد شده بود بیمارستان دو روز بستری بود 

یه ریز اسمشو میاره 

گفت دیگه دنیا برام بی ارزشه 

من تا ۱۰روز گفتم خب ناراحته طبیعیه اما میگه فعلا بر نمیگرده 

حتی دیروز گفت بعدا من بخوام برم شهرمون زندگی کنم میای؟

اصلا خیلی عجیب شده رفتارش طبیعیه؟

من فقط به این فکر میکنم خدایی نکرده پدرش مادرش یا نزدیکتر  فوت شه من چه غلطی کنم

من بی انصافم؟!!!

غمگین نرین لحظه زندگیم  اونجایی بود که به کسی گفتم خداحافظ که دلم میخواست تمام عمرم کنارش زندگی کنم😊.                                                                             من انقدر براي زندگيمون جنگيدم كه فرصت نشد باهات زندگي كنم …………………رويا ١٢٠سابقم (سال ٩٨)كاربريمو از دست دادم 😭

کلا تو ازدواج شانسی ندارم 

غمگین نرین لحظه زندگیم  اونجایی بود که به کسی گفتم خداحافظ که دلم میخواست تمام عمرم کنارش زندگی کنم😊.                                                                             من انقدر براي زندگيمون جنگيدم كه فرصت نشد باهات زندگي كنم …………………رويا ١٢٠سابقم (سال ٩٨)كاربريمو از دست دادم 😭

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

راستش اصلاهم طبیعی نیست ولی بعضیا واقعا ضعیفن وفکر میکنن مرگ فقط مال بقیست

به نظرت تا عقد نکردیم تمومش کنم حلقه رو پس بدم؟

چندسالشه؟حتما بهم نزدیک بودن یا چیزی ،از اونورم دقت کنی فامیلن دیگع فک کن چندسال باهم بودن چند سال باهم بزرگ شدن و.. زمان میخواد

دخترکورد😎✌🏻عشق کتاب📚💞دریمرر✨️دختر کورش✌🏻🦁☀️ ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد؟!*وقتی تو تاپیکی نظر میدم از همه لحاظ بررسی میکنم بعد نظرمو میدم پس اگه مخالفی یا میخوای دعوا راه بندازی ریپ نزن چون در اون صورت هیچ مسئولیتی برای قهوه ای کردنت ندارم✌🏻:)

خیلی طبیعیه حتما خیلی صمیمی بوده باهاش 

منم دقیقا همینم

به نام خداوند رنگین کمان!)   بچه ها نخندینا!)     بارون اومدو یادم داد!)   به مامان چیزی نگو!)       بچه ها ناموسا کمک!) 🖤

به نظرت تا عقد نکردیم تمومش کنم حلقه رو پس بدم؟

وات  

به نام خداوند رنگین کمان!)   بچه ها نخندینا!)     بارون اومدو یادم داد!)   به مامان چیزی نگو!)       بچه ها ناموسا کمک!) 🖤

حتما خیلی باهم صمیمی بودن ازینا که فاز داداش و اینا دارن بنظرم طبیعیه یه ماه بگذره خوب میشه خدا رحمت ...

جوون بوده 

اما خی این برام قابل درک نیست که این افتاده دنبال کارای بعد فوتش وکالت گرفته از سنگ قبر و حساب بانکیشو نمیدونم چیکار کنن

میگم این همه خواهر برادر داره پدر داره تو چرا 

اینجوری که مشخصه ۲۰روز دگ هم نمیاد حتی براش مهم نبود کار تهرانو از دست  بده یا نه 

دیروزم گفت من بخوام برا همیشه بیام شه مون تو میای 

گفتم قرار ما این نبوده از اول چرا اینو میگی

بهتر میشه به مرور

ولی منم داره نابود میکنه 

چندسالشه؟حتما بهم نزدیک بودن یا چیزی ،از اونورم دقت کنی فامیلن دیگع فک کن چندسال باهم بودن چند سال ب ...

اینکه نمیاد اینکه میگه تو میتونی بعدا بیای شهر ما زندگی کنی چی

حاا صبر کن تاچهل روز ببین رفتارش چطوریه

حتی مراسمم گفتن تا بعد سال پسر خالش ندارن 

من خودم کلا مراسم نمیخوام راستش 

اما اینکه عقد هم نکنیم برام سنگینه سنم در حدی نیست ۱سال بیوزم و اخرش هیچ

ادمای ضعیف معمولا اینطوری میشن 

بهش شوک وارد شده درکش کن 

چند روز دیگه به خودش میاد

لایک کن خوشگلم خوشحال میشم نظرت با نظرم یکیه 😁                 هَستیم زَ آشُوبِ جَهان فارِغ مُطلَق!✋🏻️
2810