2777
2789
عنوان

کیا قبل پریود حالشون بد میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 147 بازدید | 24 پست
زودرنج، عصبی، فقط نیمه خالی رو میبینم، از زندگی و همه چی سیر میشم، اشتهام زیاد میشه، ولع خوردن هله و ...

من حس می‌کنم هیچ کس دوسم نداره ، همه باهام لجن، هیچ نقطه روشنی ندارم ، نمیدونم دقیقا چه غلطی باید کنم، میترسم هر لحظه ی دعوایی راه بندازم یا بزنم زیر گریهه، خلاصه روانی میشم ، حس میکنم هیچ کس باهام حال نمیکنه ی یبسم ، نه خانواده خودم نه خانواده شوهرم آدم حسابم نمی‌کنند و منو از خودشون نمیدونند ، در کل داغون میشم، البته این حسو در طی ماه دارم ولی انقدر اذیت کننده نیست قبل پریود خیلی آزار دهنده میشه افکار منفیم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من به شدددددت اذم حساس و تندخویی میشم همش میگم اگر ازدواج کنم اون طرف بخت برگشته چه طوری میخادتحمل ک ...

منم هر لحظه ممکن دعوا راه بندازم،  همش غر میزنم و ایراد میگیرم ،ای کاش پریود بشیم سر موقع حداقل یکم نرمالتر شیم

خداروشکر تنها نیستیمممم

الانم با شوهرم بحث کردم نمیفهمههه اصلا نمی‌فهمه هی بدتر تو این شرایط رو مهم راه می‌ره تو بیا صدبار بهش بگو تواین دوران خفههه شووو😑😂اگ فهمید

از دِل برود همان که از دیده رَود
الانم با شوهرم بحث کردم نمیفهمههه اصلا نمی‌فهمه هی بدتر تو این شرایط رو مهم راه می‌ره تو بیا صدبار ب ...

ادم اصلا روانی میشه هر دعوایی میتونه راه بندازه، اونا ک نمیفهمن شما یکم سعی کنید درک کنید ماها هم خیلی اینوقتا رو مخ میشیم

ادم اصلا روانی میشه هر دعوایی میتونه راه بندازه، اونا ک نمیفهمن شما یکم سعی کنید درک کنید ماها هم خی ...

هیییی تو این شرایط بخدا سعی میکنم حتی کمتر حرف بزنم ک بحثی چیزی نشه ولی واقعا دلم میخاد همچین بلای سرخودشون درمیومد که میفهمیدن چ دردی داره 

از دِل برود همان که از دیده رَود

آره منم پریودیم نزدیکه ، خشمگین ، ناامید، عصبی ، بی حوصله ...

ولی از ی اتفاقی که قبل پریودی راضی هستم اینه که خیلی جدی میشم و انگار قلبما کنار میزارم 

تمام کارا و حرفام منطقی و بدون احساس میشه این تایم😍🤣🤣

❌درخواست دوستی نمی‌پذیریم ❌🙃