2777
2789
عنوان

به نظرتون سقط کردم آیا

182 بازدید | 19 پست

سلام خانوما  

من تازه دو ماهم شده

قلب بچه هم تشکیل شده بود قبلا

چند روز ازم لخته تیره اومد که رفتم سونو گفت قلبش نمیزنه و رشدش باتوجه به سونو های قبلی متوقف شده

و گفتم لخته ازم دفع میشه گفت نشونه سقطه

گفت دوسه روز دیگه بیایم باز سونو بدیم

همسرم پرسید امکانش هست دو سه روز دیگه که بیایم درست شده باشه؟

دکتر گفت  نه بعیده... گفت واسه این باید بیاین چون برای مجوز سقط به دوتا سونو احتیاج دارین

الان من باید چیکار کنم؟

یعنی  سقط شده؟

خود به خود سقط میشه؟

چیکار باید بکنم؟

نیست نشانِ زندگی تا نرسد نشانِ تو...💕

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هرکسی بدنش متفاوت منم قلبش تشکیل شد بود ولی وقتی سر خون ریزی افتادم رفتم سونو گفت قلبش ایست کرده و برو بیمارستان تا کورتاژ بشی 

منم اومدم خونه بعد یه ساعت دردام شروع شد و تو خونه سقط کردم من از بیمارستان میترسیدم نرفتم ولی اگر شما دیدی سقط نشد برو بیمارستان تا خدایی نکرده برات مشگلی پیش نیاد

عزیزم اولش لکه بینیتون چطور بود خون بود

اول از لک قهوه ای شروع شد و ادامه داشت شیاف و آمپول زدم یه دو سه روزی بند اومد دوباره شروع شد و بعدش لخته تیره که رفتم سونو اینطوری گفت

خواهش میکنم امید وارم جاش به زودی سبز بشه برای منم دعا کن باردار بشم و برام بمونه

ممنونم عزیزم ان شاء الله به حق صاحب الزمان بهترین اتفاقات بیفته براتون عزیزم

دکتر من با برگه اول که معلوم شد توقف رشد داره و قلب تشکیل نشده دستور سقط نوشت ،جاش هم خیلی سفت بود ب ...

عزیزممم😢 ان شاءالله بارداری بعدی به سلامتی طی بشه

اول از لک قهوه ای شروع شد و ادامه داشت شیاف و آمپول زدم یه دو سه روزی بند اومد دوباره شروع شد و بعدش ...

وای یا خدا من لکه بینی قهوه داشتم البته کمرنگ رفتم دکتر گفت هئچی نیس طبیعیه ساک سرجاشه شیاف داد امروز هیچی ندیدم با تاپیکت ترسیدم سونو قبلب ده روز دیگه میرم 

وای یا خدا من لکه بینی قهوه داشتم البته کمرنگ رفتم دکتر گفت هئچی نیس طبیعیه ساک سرجاشه شیاف داد امرو ...

اصلا نگران نباش عزیزم دوست خودم هم لکه داشت با شیاف و آمپول 9 ماه بارداریشو طی کرد...مامانم هم سه ماه کامل سر داداشم خونریزی داشت حتی استراحت نمی‌کرد کاراشم می‌کرد... خیلیا لک داشتن. همه که قرار نیست دور از جون سقط بشه... فقط استراحت کن. سعی کن اکثرا درازکش باشی و به دستورات دکترت عمل کن... من چون افسردگی داشتم تحمل نمی‌کردم همه اش تو خونه باشم خیلی جا به جا می‌شدم که برام خوب نبود 

2810