2777
2789
عنوان

از روی عکس Nt بگین دختره یا پسر

77 بازدید | 11 پست

امروز که رفتن خود دکتره نبود یه خانم دیگه اومده بود گفت دکتر پنجشنبه ها نیست من جاش سونو nt انجام میدم

هرچی گفتم ببین دختره یا پسر بلد تبود تازه crl هم اشتباه گفت اخر کار ک گفتم دقت کن جنسیتشو ؛ قبلی رو حذف کرد جدید اندازشو فهمید زد

کلا ناشی بود

تنها در خانه قسمت هزار و یکم...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
از تیغه بینی متوجه شدین؟من خودم هرچی مقایسه کردم با عکسای گوگل و ... نفهمیدم

پشت گردن 

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

پسرفرم سزش

.لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.

بنطرم پسر

جای خوب برو. ن بخاطر جنسیت بخاطر سلامت بچه

امیرمحمد نازنینم  روز ۳شنبه ۱۳شهریور ۴۰۳ ب جمع خانوادگی مون اصافه شد  منو بابا و ابجی حنانه و بهار خیلی دوستت داریم❤💋 ان شالله ک در پناه خدا همه تون سلامت؛ موفق و خوشبخت بشید🥲 خدایا ممنونتم 😘