2777
2789
عنوان

اول مهر

| مشاهده متن کامل بحث + 5924 بازدید | 1499 پست
واااای سم خالصاسکویید گیم به سبک ماه رمضان رو سرچ کن آره بخون کم کم حداقل دوازدهم رو بخون تا یازد ...

الان سرچ کردم😂😂😂🤣🤣🤣وای شله زرد😂😂😂😂😂😂😂

وای سیسیییییی‌ام وی بوسوکسون رو دیدی چهههه حال خوب کن بود😭🥲🤣😂هوشی خیلییی جیگر

همسر رسمی هان جیسونگ متاهل و متعهد💅🏻💖

الان سرچ کردم😂😂😂🤣🤣🤣وای شله زرد😂😂😂😂😂😂😂وای سیسیییییی‌ام وی بوسوکسون رو دیدی چهههه حال خوب ...

نه راستش یکم مودم دپ بود شب میبینمش باید با حس و حال خوب ببینمش...الان خوبم

میخوام فیزیک بخونم ولی دلم میخواد بزنم بیرون...زیاد خونه موندم

چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم  کیپاپر  عاشق زندگی  

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه راستش یکم مودم دپ بود شب میبینمش باید با حس و حال خوب ببینمش...الان خوبممیخوام فیزیک بخونم ولی دل ...

یه ساعت برو بیرون یه چیز خوشمزه بخور🥲💖

یه ساعت برو بیرون یه چیز خوشمزه بخور🥲💖

شاید برم این چند وقت دوستام زنگ زدن باهاشون نرفتم اگحتی خطمم خاموشه الان بزنم به دوست صمیمیم منو قتل عام میکنه اما اونقدر خسته و داغونم آی دونت کر میزنم اومد باهم‌میریم خونه روبروییه نیومد خودم‌میرم

میرم تا ۷.۵ میام تا ساعت مطالعم ۱۱ ساعت نشده نمیخوابم بجاش

لاو یو

چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم  کیپاپر  عاشق زندگی  
شاید برم این چند وقت دوستام زنگ زدن باهاشون نرفتم اگحتی خطمم خاموشه الان بزنم به دوست صمیمیم منو قتل ...

بوص بهت خوش بگذرهههه

جدهانار اومدم تو اعلان هاتتتتت 

حمله 🧚‍♀️👿

زندگیم با تو زیباتر شد عشقم 🩷🤌🏻                             𝐇.𝐒💍👰                                                               1403/10/17 شروع من و تو 🧚‍♀️✨💕

صفحه تاپیک تو میکنم ۱۰۰ تا 

زندگیم با تو زیباتر شد عشقم 🩷🤌🏻                             𝐇.𝐒💍👰                                                               1403/10/17 شروع من و تو 🧚‍♀️✨💕

تست لایک

۱۰۰ نمیشه چرا

جده رفتی؟