2777
2789
عنوان

اول مهر

| مشاهده متن کامل بحث + 5471 بازدید | 1411 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

[QUOTE=365773154][QUOTE=365772927][QUOTE=365772746][QUOTE=365772688][QUOTE=365772548]جررررررر این ...

بلند پرتاب کن   من میپرم عمرا هیچ کسی به من برسه  بزار گرم کنم....۱....۲...۳.....

چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم  کیپاپر  عاشق زندگی  
💨💐🤣🤣🤣🤣چقدر بیکاریم منو تو🗿😂

گرفتمششششششششش  

خدا یه نظر بهمون بکنه من ۳ رقمی تو دو رقمی بشی  

بدو هانی بخونیم من از یک قرار بود شروع کنم

گرفتمششششششششش خدا یه نظر بهمون بکنه من ۳ رقمی تو دو رقمی بشی بدو هانی بخونیم من از یک قرار بود شر ...

بدو بدو بدو بدو اخر شب بیا

همسر رسمی پارک جون هی متاهل و متعهد💅🏻💖

گرفتمششششششششش خدا یه نظر بهمون بکنه من ۳ رقمی تو دو رقمی بشی بدو هانی بخونیم من از یک قرار بود شر ...

من از این نمیکشم بیرون😔🤣🤣

چقدر همه استقبال کردن از استایل جدیدشوناجراشونم پربازدیدترین کریسمس شدحقشونه واقعا

وای من که عاشقششششش شدمممممم یعنی هر چقدر بگم کم گفتم 😂😂🥲

ولی اولش خیلی نگران شدم گفتم الان همه میان چرت وپرت میگن اخه سر ارای مکسیدنت چقدر راجب موهای هیون که کوتاه کرده بود نظر میدادند🥸🥸

بعد این بار که اینقدرررررر دیگه کوتاهکرده بودتعجب کردم همه مث من خوششون اومده🤣🤣🤣🤣😂🥲

خوشحالمممم

وای من که عاشقششششش شدمممممم یعنی هر چقدر بگم کم گفتم 😂😂🥲ولی اولش خیلی نگران شدم گفتم الان همه می ...

نادو چوآسمیدا....

چاگی امروز رو عالی بخونیم

بریممم بخونیم

هانی امروز من ۱۱ میخونم جمع بندی رو از امروز شروع کردم اونا که تا حالا خوندمو تست و آزمون بزنم

الان تو آموزش و پرورش منتظرم کارم درست بشه گ۴تم انرژی بفرستم واست

بوس بوس

هانی امروز من ۱۱ میخونم جمع بندی رو از امروز شروع کردم اونا که تا حالا خوندمو تست و آزمون بزنمالان ت ...

اوکی میشه امروز کارت؟

عالیییییییییییییی دمت گرممم

من هنوز به جمع بندی کارام نرسیدم

افریییییییین نگران نباش امسال دیگه قبولی امکان نداره قبول نشی