2777
2789
عنوان

اول مهر

| مشاهده متن کامل بحث + 9169 بازدید | 2378 پست
هانی من کنکور نوبت دوم رو ثبت نام کردم الان بعد موقع ثبت نام نوبت اول تایید سوابق کردم دیگه لازم نیس ...

من امروز عصر میخوام ثبت نام کنم 

بزار تا شب جوابشو میدم بهت بپرسم ببینم چی به چیه ولی فکر نکنم دیگه لازم باشه

چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم  کیپاپر  عاشق زندگی  

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

هانی تایید دوباره نمیخواد بری تو سایت هم واست نمره ها رو میاره که تایید کردی قبلا

اهاااا مرسی سیسییی

چیکاره ای چه میکنییی

من اومدم یه یه هفته ای سفر ولی خب هر شب تست میزنم 

به علاوه دوره گرامر 

دیروز کامل تو راه بودم نشد آن شم🥲❤️

همسر رسمی چوی یونگجه متاهل و متعهد✨️همسرم تویی زیباترین علت برای عاشقی کردن😔❤️‍🔥جانان من تو نباشی هیچ صبحی به خیر نمیشود🫶💋بیا و طلوع کن به شب های انتظارم💋💍

اهاااا مرسی سیسیییچیکاره ای چه میکنیییمن اومدم یه یه هفته ای سفر ولی خب هر شب تست میزنم به علاوه دور ...

سفر خوش بگذره هانی

من در حال اتاق تکونی هستم کتابام رو مرتب کردم لباسامم

آرایشگاه برم امروز منم دیگه شل کردم یکم تا شنبه روزی ۷ بخونم از شنبه دوباره ۹ و ۱۰ میخونم شباش مهمونیم ببینم میتونم بپیچونم خانواده رو یا نه

سفر خوش بگذره هانیمن در حال اتاق تکونی هستم کتابام رو مرتب کردم لباساممآرایشگاه برم امروز منم دیگه ش ...

منم احتیاج به اتاق تکونی دارم☹️☹️😂

من برگردم دیگه زیر ۱۰ نمیخونم اصلاااااااااا

ولی خب یکم احتیاج داشتم فاصله بگیرم

مهمونی ای که دوست داری برو دلت وا شه ولییی خونه اون فامیلای نچسب نرو هیچی مهم تر از درست نیست💅🏻🫶

سیسی وقت کردی موزیک ویدیو bambola تن ان سی تی رو ببین خیلی فریکی و ناز بود 🥲😭❤️😂

همسر رسمی چوی یونگجه متاهل و متعهد✨️همسرم تویی زیباترین علت برای عاشقی کردن😔❤️‍🔥جانان من تو نباشی هیچ صبحی به خیر نمیشود🫶💋بیا و طلوع کن به شب های انتظارم💋💍

جدهانار 😌چطوری

مرسی عشقم چیکارا میکنی دم عید😔🌹🥰

مرسی عشقم چیکارا میکنی دم عید😔🌹🥰

فدایی 

تورو یاد میکنم 😭😂

𝐇.𝐒💍👰                                                                               تو موندگارترین خاطره عمرِ منی. 🩷      

سفر خوش بگذره هانیمن در حال اتاق تکونی هستم کتابام رو مرتب کردم لباساممآرایشگاه برم امروز منم دیگه ش ...

عیدت مبارککککک ماااااای لاااااااااااو

خواهر قشنگم عشقممممممم

خانم دکتررررر

ایشالاااااا سال دیگه هم بتونم بهت تبریک بگممممم

به امید روزی که از نزدیک ببینمت🫶🥲❤️

فدایی تورو یاد میکنم 😭😂

عاسیسمممممم

عیدت مبارکککککک سیسیییی

لاااااااو یووووووو🥲❤️❤️

عیدت مبارککککک ماااااای لاااااااااااوخواهر قشنگم عشقمممممممخانم دکترررررایشالاااااا سال دیگه هم بتون ...

سال نوی تو هم مبارک سیسی خودمممممممم

انشالله امسال سال رسیدنت به همه آرزوهات باشه بهترینا واست رقم بخوره تو سال جدید همواره سالم و خوش و موفق باشی

دوست دارم💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗

سال نوی تو هم مبارک سیسی خودممممممممانشالله امسال سال رسیدنت به همه آرزوهات باشه بهترینا واست رقم بخ ...

بوووووص خوب بخون سال دیگه اینموقع پارتی میگیریم

هانی راستی چیشده من الان دیدم

یازدهم ها برگشته؟

بوووووص خوب بخون سال دیگه اینموقع پارتی میگیریمهانی راستی چیشده من الان دیدمیازدهم ها برگشته؟

وااای هانی منم دیشب فهمیدم یازدهم عمومیا و ۲ درس اختصاصی برگشته...پول لازمن احتمالا...کی بیچاره تر از کنکوریا.خب آخه من الان چجوری این همه رو هندل کنم

واسه تو احتمالا عمومیاس بخون فقط هر جور میتونی دوازدهم و یازدهم رو تموم کن من یه برنامه دیدم از ۲۰ اردیبهشت یازدهم شروع میشه امتحاناش...ولی واسه همه همینطوره ببین کنکور اردیبهشت ۷۰۰ هزار نفر ثبت نام گردن تیر رو ۳۰۰ هزار نفر کلا ثبت نام گردن همه کسایی که من میشناسم شل کردن واسه سال دیگه...اینجاس که فرصت ما چچند برابره😈😈😈😈😈فقط دیگه این ۴۰ روزه رو بخون که هرررر چی بخونی واسه کنکور یادت میمونه

نهایی هم فارسی و عربی سخته عربی رو فلاح هر روز ببین فارسی هم از معنی شروع کن تا برسی به بقیه چیزاش

دینی و زبان حله دینی رو بعد کنکور اردیبهش بخون فعلا این دو تا رو بترکون

وااای هانی منم دیشب فهمیدم یازدهم عمومیا و ۲ درس اختصاصی برگشته...پول لازمن احتمالا...کی بیچاره تر ا ...

اره باید خیلیییییی بخونم🥲🥲🥲🥲

بترکونیممممممم باشهههههه من الان کربلا ام هانیییی خیلی برات دعا میکنم خیلییییییییی اصلا جایگاه ویژه ای تو قلبم داری

ایشالا جفتمون قبول میشیممممممم

یکم ناامیدم نسبت به ژاپنی

ولی امیدوارم چینی طباطبایی بیارم😭😭😭😭

حداقل حداقل حداقلشششش دانشگاه اصفهان😭😭😭

ولی خببب تو حتماااااا باید پزشکی بیاری باشههههههه❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

اره باید خیلیییییی بخونم🥲🥲🥲🥲بترکونیممممممم باشهههههه من الان کربلا ام هانیییی خیلی برات دعا میکن ...

واااای سیسی التماس دعااااااا دعام کن خیلییییی😭😭😭😭😭😭

خدایا بهترین رو واسه ما دو تا رقم بزن