2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الان رابطه اتون بهتر شده یا هنوز مشکل داریدببخشید زیاد سوال میپرسم

فدا سرت تایپک زدی ک سوال بپرسی

والاه بعده عقدم خیلی بدتر شد رفتار هاشون ب حدی ک کتک میخوردم سره اینکه چرا با همسر عقدیم دقت کن عقدیم خطبه عقد خونده بودیم میرفتم بیرون 

ب خاطر همین بعده ازدواجم بهشون بارها فرصت دادم و دیدم ک ن بدتر شدن الان ۲ ماهه ک قطع رابطم باهمشون

سلام . خوبی :) میشه برای بارداریم یه صلوات مهمونم کنی؟ اگه فرستادی بهم بگو منم واست بفرستم اخه دعای نی نی سایتیا گیراس🥲🫂

خوشحالم از نوجوانیم و کودکیم متنفرم

آقایون درخواست دوستی ندن ....تو نسلی ب دنیا اومدیم ک هیچ درکی توش نیس پسر از 15سالگی کار میکنه 18سالگی ب اجبار دو سال خفت و خاری میکشه میره سربازی تا 25سالگی باز کار میکنه ک بتونه ی پولی داشته باشه ک فردا ازدواج کرد پیش خانومش سربلند باشه دختر ۱۵ساله ب فکر خودکشیه تو خانواده درک نمیشه از طرف عشقش دلش میشکنه رفیقاش ترکش میکنن فشار روحی و عصبی داغونش میکنن بعد ک حرف میوفته میگن شما دهه هشتادی ها چتونع زندگی آرومی دارین این بود زندگی اروممون؟😅💔کاش یکم درک میکردین🖤

من هیکلم تغییر نکرده حتی الانم ۱۷ سالمه 

فقط شبی که پریود شدم شوکه شدم چون اصلا آمادگیشو نداشتم کلاس هفتم بودم و ۱۲ سال و ۳ ماه داشتم کلا

خون گریه میکردم..خون🥺

پنج اصل جاودانه در هستی وجود داره که گریزی از اون نیست؛اگر ما این پنج اصل رو بپذیریم.تاب آوریمون در زندگی بالاتر میره.       اصل اول : هیچ چیز در این دنیا پایدار نیست .                                    اصل دوم : رنج بخش جدایی ناپذیر زندگیه .                                اصل سوم : همه ی تصمیم ها و کارها ؛ گاهی اوقات اونطوری که ما میخوایم پیش نمیره .                                                                 اصل چهارم : زندگی گاهی اوقات با ما غیر منصفانه رفتار میکنه.             اصل پنجم : دوستان ، آشنایان و اطرافیان گاهی اوقات با ما نامهربانانه رفتار میکنن.                                                                               اگر ما این پنج اصل رو بپذیریم ، در هنگام مواجه شدن با فقدان ، کمتر آسیب میبینیم(:🤍

چ دوران بدی بود همه جور حسیو تجربه کردم ترس تنفر بی پولی عشق شکست شرم تحقیر خجالت استرس اظطراب زیاد ک هنوزم ک هنوزه همه اینا باهام هس 

کاربری دست دو نفره منو خواهریم(دوستم)🥰
نه گلم اونم تعیراتی کرده مطمئن باش اگه الان قشنگه بعد بلوغ خیلی زیبا تر میشه یا شاید هنوز تعییرات بو ...

درسته دماغش بزرگ شده پویش به لطافت قبل نیست و ریش درآورده اما به افتضاحی من نیست