2777
2789
عنوان

خالم بچه عقب افتاده داشته حالا بارداره

| مشاهده متن کامل بحث + 266 بازدید | 26 پست
خالم 38 شوهرش هم 43

هنوز سنشون خوبه،ایشاالله خدا قسمتشون کنه بچه صحیح و سالم داشته باشن

فقط 7 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
..امروز ۲۷.۲.۱۴۰۳  بی بی چک مثبت شد🤗🤗،خوش اومدی ب دلم قشنگ ترین سوپرایزم🥰😍😘......❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انشالله که درست بشه🌷🌷ولی الآن میشه بچه ی معلول مشکل دار رو سقط کرد مجوز سقط میدن.بهتره خالت و شوهر ...

خیلی وقته پیگیر دکتر و این چیزان نمیدونم چرا نمیتونن بچه سالم بیارن خیلی ذوق داشتن انقد ناراحتم براشون 😔

بتوچه عجب آدم بیکاری هستی

وا آدم دلش برای خاله اشم نسوزه 😐

فقط 24 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کانال دلنوشته هام و داستانم elaheye_mashgh تلگرام . گاهی میخوای بشه و نمیشه... گاهی نمیخوای بشه و میشه، کنار اومدن با جفتش سخته ولی ذات دنیا همینه 

خیلی وقته پیگیر دکتر و این چیزان نمیدونم چرا نمیتونن بچه سالم بیارن خیلی ذوق داشتن انقد ناراحتم براش ...

قبل از اینکه ازدواج کنن آزمایش قبل از ازدواج دادن؟؟

اگه آزمایش قبل ازدواج ندادن ممکنه خونشون بهم نخوره و به دلیل همین بچشون اینطوری میشن.

از زمین خوردن کسى شاد مشو که نمیدانى گردش،روزگار براى تو چه در آستین دارد!☕️

قبل از اینکه ازدواج کنن آزمایش قبل از ازدواج دادن؟؟اگه آزمایش قبل ازدواج ندادن ممکنه خونشون بهم نخور ...

نمیدونم من آخه خودم 23سالمه زیاد اون موقعا سنی نداشتم بدونم آزمایش دادن یا نه اما فکر کنم آره خیلی کارا کردن که مشکلی نباشه اما انگار بی فایده‌س

نمیدونم من آخه خودم 23سالمه زیاد اون موقعا سنی نداشتم بدونم آزمایش دادن یا نه اما فکر کنم آره خیلی ک ...

میخوای ازش بپرس آزمایش قبل ازدواج دادین یا نه چون‌ اگه آزمایش نداده باشن ۸۰٪ احتمال داره خونشون بهم نخورده باشه.

و در این صورت بچه ناقص و معلول میشه و نمیتونه رشد سالم و کاملی داشته باشه بخاطر همین اخطار میدن قبل از ازدواج باید آزمایش داد.

از زمین خوردن کسى شاد مشو که نمیدانى گردش،روزگار براى تو چه در آستین دارد!☕️

بچه دومش رو به دنیا آورد؟ آره خیلی ریسکه

دومی سالم سومیش مشکل داره الان بیست سالشه

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷