رل_نی_نی_یارررر مدیر استارتر عضویت: 1401/12/24 تعداد پست: 1767 عنوان اکسم برگشته😐بچه ها این شمارمو نداشته چجوری پیدا کرده 213 بازدید | 19 پست رفتم تو روبیکا دیدم پیام داده منم گفتم نمیشناسم اینا اونم گفت شاید اشتباهی پیام دادم این خطم جدید بود چجوری پیدا کرده؟ 1403/06/29 | 09:06 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
khod_shifte عضویت: 1403/02/06 تعداد پست: 2594 از نی نی سایت😎از دوستت نگرفت؟ /🌸پریاهستم🌸دترشمالی/به پشت سرم که نگاه میکنم روزایی رو میبینم که اگه خدانبود هیچوقت نمیتونستم بگذرونمشون🌾// آدم ازچیزی غنی باشه فخرنمیفروشه آدمها اندازه کمبودهاشون پزمیدن...!
چی_دا عضویت: 1403/05/21 تعداد پست: 1560 منم کسی ک متنفرم ازش و دوستم داره دیشب با پیج فیک پدرمو دراورد نمیدونم چطور اینا ول کن نیستنخواستم مطمئن بشم اونه یا ن پیج اصلیشو آنبلاک کردم بعد ۲۰ دقیقه درخواست داد میشه دو تا تاپیکای اخرمو بخونی ببین حدس میزنی خودشه یا نه🥲🥲🥲 کاربری جدیدا دست 💗🌸
فاقد_نام_مستعار عضویت: 1401/12/24 تعداد پست: 23164 توی روبیکا فامیل هات فالو داری یا دارند؟ يا مشخصاتت رو گذاشتی؟ اگر جوابت به همه این ها مثبت هست از طریق این موارد پیدا کرده نگین علینقی🌺 تمام اطلاعات بنده در سایت سازمان نظام روانشناسی موجود هست 🌹
رل_نی_نی_یارررر مدیر استارتر عضویت: 1401/12/24 تعداد پست: 1767 از نی نی سایت😎از دوستت نگرفت؟ نه اون یه شهر دیگست کلا
فاقد_نام_مستعار عضویت: 1401/12/24 تعداد پست: 23164 منم کسی ک متنفرم ازش و دوستم داره دیشب با پیج فیک پدرمو دراورد نمیدونم چطور اینا ول کن نیستنخواستم م ... خیلی سخته عاشق کسی باشی که نه تنها حسش بهت دو طرفه نیست بلکه ازت متنفر هم باشه خودم این درد رو کشیدم 💔اما مگه میشه چاره عشق رو کرد نگین علینقی🌺 تمام اطلاعات بنده در سایت سازمان نظام روانشناسی موجود هست 🌹
فاقد_نام_مستعار عضویت: 1401/12/24 تعداد پست: 23164 منم کسی ک متنفرم ازش و دوستم داره دیشب با پیج فیک پدرمو دراورد نمیدونم چطور اینا ول کن نیستنخواستم م ... و امان از دلتنگی گاهی آدم چاره دلش رو نمی کنه حتی دلتنگ اون شخص هم میشه 💔 نگین علینقی🌺 تمام اطلاعات بنده در سایت سازمان نظام روانشناسی موجود هست 🌹
چی_دا عضویت: 1403/05/21 تعداد پست: 1560 خیلی سخته عاشق کسی باشی که نه تنها حسش بهت دو طرفه نیست بلکه ازت متنفر هم باشه خودم این درد رو کشیدم ... آخه ۱۲ سال بزرگترهنمیتونم حسی بهش داشته باشم کس دیگه ای رو هم دوست دارم و توی رابطه ام نمیخوام دل کسی رو هم بشکونم🥲کاش قبل عاشق شدن میپرسیدن از طرف دوسم داری یا نه کاربری جدیدا دست 💗🌸
شارژر عضویت: 1396/10/07 تعداد پست: 14663 ممکنه تو دوستی گوشیتو هک کرده بودببین یه چیزی گفتم اصلا نمیدونم حرفم پایه و اساس داره یا نه بیخیال حرفایی که تو دلم جامونده.....
فاقد_نام_مستعار عضویت: 1401/12/24 تعداد پست: 23164 آخه ۱۲ سال بزرگترهنمیتونم حسی بهش داشته باشم کس دیگه ای رو هم دوست دارم و توی رابطه ام نمیخوام دل کس ... می دونه توی ارتباط هستید؟ نگین علینقی🌺 تمام اطلاعات بنده در سایت سازمان نظام روانشناسی موجود هست 🌹
چی_دا عضویت: 1403/05/21 تعداد پست: 1560 و امان از دلتنگی گاهی آدم چاره دلش رو نمی کنه حتی دلتنگ اون شخص هم میشه 💔 یه زمانی ۱۳.۱۴ سالگیم خوشم میومد ازش اونم فقط توی لپ تاب فیلم رقصشو توی عروسی فامیلمون دیدمحتی نمیدونستم کیه الان میدونم کیه ولی اصلا علاقه ای بهش ندارم🫠 کاربری جدیدا دست 💗🌸