2777
2789

پول دوست دارم و همیشه دوست داشتم یه شغلی داشته باشم یعنی کار کردن رو دوست دارم 

ولی دیدید مثلا بعضیا میگن خانوادمون میگن برو پزشکی ولی ما به گرافیک یا معماری علاقه داریم؟ یعنی یه علاقه خاصی دارن ولی من واقعا اینجور علاقه ای هیچوقت نداشتم 

الانم اینجوری نیست که بگم کاش میرفتم فلان رشته 

کسی هست اینجوری باشه؟ 

هیچ آقایی پست نذاره تو تاپیکام و ریپلای هم نکنه / زن بودن یعنی هزاران چشم به دنبال یک خطای من ...

هدفت توی زندگی چیه؟ میخوای به چی برسی؟ دوست داری آخرش چی بشه؟ وقتی به جواب این سوالات رسیدی ببین کدوم مسیر به این هدف میخوره 

الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻‍♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷

نه

ولی من دوتا رشته رو دوست دارم 

به یکیش رسیدم ولی به دومی در آینده انشالله 🥲🙆🏻‍♀️

خانوم پرستار 👩🏻‍⚕️🩺 و طراح لباس آینده🪡💅🏻 .....🤍                                            

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هدفت توی زندگی چیه؟ میخوای به چی برسی؟ دوست داری آخرش چی بشه؟ وقتی به جواب این سوالات رسیدی ببین کدو ...

خب میگم کار کردن و داشتن شغل و پول رو دوست دارم 

هیچ آقایی پست نذاره تو تاپیکام و ریپلای هم نکنه / زن بودن یعنی هزاران چشم به دنبال یک خطای من ...
خب میگم کار کردن و داشتن شغل و پول رو دوست دارم

یعنی دوست نداری به طور هدفمند توی یک حوزه فعالیت کنی و تاثیر گذار باشی؟ یا صرفا فقط پول مدنظرته؟ 

الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻‍♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷
یعنی دوست نداری به طور هدفمند توی یک حوزه فعالیت کنی و تاثیر گذار باشی؟ یا صرفا فقط پول مدنظرته؟

چرا خوبه ولی این که چی باشه فرقی برام نمیکنه 

من برعکسم به همه شغل ها و رشته ها غیر از تاریخ علاقه دارم چرا😐سرگرمی مورد علاقه ت چیه؟

فعلا سرگرمی خاصی ندارم تو گوشی ام 

چرا خوبه ولی این که چی باشه فرقی برام نمیکنه

آهان 

توی چه زمینه ای فکر میکنی توانایی و استعداد داری؟ چه کارایی رو بهتر انجام میدی؟