2777
2789
عنوان

یعنی من قاتلم دارم میمرم😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1264 بازدید | 56 پست
جدیی خدا خیرت بده از صبح خودمو نفرین میکنم

اره 

چرا خودتو نفرین میکنی

همچین ادمایی باید نسلشون منقرص بشه

پسر دار هم بشه میخواد یکی لنگه خودشو پس بندازه ول کنه توجامعه به جون دخترای مردم

بدون عذاب وجدان بگیر بخواب

بچه نمیخوان بیان یک فامیل داریم زنه افسرده شدیده... بچه را بدیم به این

به خونریزی افتاده واقعا از کارهای خدا تعجب میکنم چه حکمتی توشه به یکی که نمیخواد بچه میده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره مقصری، تو با این پیش بینی های بی اساس باعث شدی یه بچه حق زندگی نداشته باشهواقعا متاسفم، شما که م ...

حق زندگی با این والدین؟! همون بهتر که حق زندگی نداشته باشه 

در بحث با فردی باهوش، برنده شدن خیلی سخته اما در بحث با یک احمق برنده شدن تقریبا غیر ممکنه.
2805
اره چرا خودتو نفرین میکنیهمچین ادمایی باید نسلشون منقرص بشهپسر دار هم بشه میخواد یکی لنگه خودشو پس ب ...

ممنونم از کامنت قشنگگت خدایش الان فک کردم راستم میگی

برادر شوهرت عجب خریه 

اینا پسر دارم میشدن چون شوهره ناشکری کرده بچه سالم نمیشد

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

آره مقصری، تو با این پیش بینی های بی اساس باعث شدی یه بچه حق زندگی نداشته باشهواقعا متاسفم، شما که م ...

اونی که با جنسیت بچه بره بچشو سقط کنه همون بهتر سقط کنه 

خدا به انسان ها عقل داده اونا عقلشون از مگس کمتره

و بازم میگم خداروشکر سقط شد زیر دست همچین آدمایی نیوفتادن

سال ها خودتو عذاب میدی ‏تا در نگاه دیگران بالا بری ‏بعد که همین دیگران رو از نزدیک میشناسی ‏میفهمی که چه قدر به خودت ظلم کردی ‏و به خاطر کسانی خودتو رنج دادی ‏که خودشون پر از عیب و ایراد و کمبودن ‏لطفا خودتو زندگی کن و به خاطر خودت تلاش کن تا شرمنده خودت نشی
اگر میدونسی برادر شوهرت از دختر بدش‌میاد و‌از قصد گفتی بله تقصیر شماس

من بچه اولم دختر بود حامله شدم جاریم هی زیر گوشم میگف اینم دختره و خیلی بده ..... واااای دیوونم میکرد با حرفاش. حالا تو اقوام ما اصلا جنسیت مهم نیس ولی اون مریض جو الکی میداد

توی پرانتز می‌گم که این دستگاه های سنوگرافی سیارتون رو جمع کنید! جدای از شوخی شما از ایشون تعریف کرد ...

بخدا من گفتم بهش گفتم خوشکل ترشدی چاق شدی اون ارزوشه چاق شه گفتم حتما جنسیتش فرق میکنه دختره

2810