تایپک قبلیمو بخونید خانما من رفتم خونه جاریم بعد جاریم داشت میگفت من سر پسرم اینجوری نبودم حالت تهوع نداشتم لاغر بودمو اینا من گفتم پس این یکی دختره صد درصد چون چاق شدی و خوشکل حالا دیگه من اومدم بیرون برادرشوهرم بعد من به جاریم گفته ما بچه نمی خوایم واینا جدی جدی فک کرده دختره رفته قرص سقط اورده سقطش کنه حالا جاریم به خونریزی افتاده بعد برادرشوهرمم متنفر از دختر یعنی هزار بار کفر گفته خدایا دختر ندی بهم بنظرتون تقصیر من بود توروخدا از صبح گریه میکنم چشام پف کرده
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
آره مقصری، تو با این پیش بینی های بی اساس باعث شدی یه بچه حق زندگی نداشته باشهواقعا متاسفم، شما که م ...
اونی که با جنسیت بچه بره بچشو سقط کنه همون بهتر سقط کنه
خدا به انسان ها عقل داده اونا عقلشون از مگس کمتره
و بازم میگم خداروشکر سقط شد زیر دست همچین آدمایی نیوفتادن
سال ها خودتو عذاب میدی تا در نگاه دیگران بالا بری بعد که همین دیگران رو از نزدیک میشناسی میفهمی که چه قدر به خودت ظلم کردی و به خاطر کسانی خودتو رنج دادی که خودشون پر از عیب و ایراد و کمبودن لطفا خودتو زندگی کن و به خاطر خودت تلاش کن تا شرمنده خودت نشی
اگر میدونسی برادر شوهرت از دختر بدشمیاد واز قصد گفتی بله تقصیر شماس
من بچه اولم دختر بود حامله شدم جاریم هی زیر گوشم میگف اینم دختره و خیلی بده ..... واااای دیوونم میکرد با حرفاش. حالا تو اقوام ما اصلا جنسیت مهم نیس ولی اون مریض جو الکی میداد