تایپک قبلیمو بخونید خانما من رفتم خونه جاریم بعد جاریم داشت میگفت من سر پسرم اینجوری نبودم حالت تهوع نداشتم لاغر بودمو اینا من گفتم پس این یکی دختره صد درصد چون چاق شدی و خوشکل حالا دیگه من اومدم بیرون برادرشوهرم بعد من به جاریم گفته ما بچه نمی خوایم واینا جدی جدی فک کرده دختره رفته قرص سقط اورده سقطش کنه حالا جاریم به خونریزی افتاده بعد برادرشوهرمم متنفر از دختر یعنی هزار بار کفر گفته خدایا دختر ندی بهم بنظرتون تقصیر من بود توروخدا از صبح گریه میکنم چشام پف کرده
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
لطفا گزارش بزنید تایپک بترکه درسته نارحت شدم بارداره ولی بخدا قسم قصد من این نبود که بچه رو از بین ببرن خدا از دلم خبر داره جاریم اینقد خوشحال بود خونریزی داشت میگفت اصلا بچه نمی خوام به هیچ وجه
اسی اگه از قصد گفتی تاوان میدی نمیخوام ناراحتت کنم ولی تاپیک قبلی شما نگران بودی بچش پسر باشه 😔
تو مرا جان وجهانی 💕 عشق خنگولم 👩❤️💋👨 ۱۴مهر ۴۰۳ بیخیال غصه هام شدم میسپارم به خدایی که همیشه بعدکلی سختی بهم داده ولی بهترینشو داده الآنم بعد از سالها انتظار برای خونه خریدنم دیگه بیخیال شدم میسپارم به خدا میدونم بهترین خونه رو میخرم و سال دیگه همین موقع اینجا ثبت میکنم ....خدایا شکرت ♥️