2777
2789
عنوان

خواهر زادم برای همیشه رفت

| مشاهده متن کامل بحث + 1765 بازدید | 74 پست

[QUOTE=354106718]بابا این چ تاپیکیه زدی. کنار خواهرت ازین حرفا نزنیااااااا. اون همونجوریش جسم و روحش درگیر هست. خدار ...[/QUOTEپیش اون اصلاااااا همش میگم خداروشکر کن اگه دیر میفهمیدی چی؟ اما از درون خودم داغونم دلم میسوزه برا بچه اخه اون گوشت و خون ماست چجور ببینم با دست خودمون داره حق زندگی ازش گرفته میشه😭😭

امشب ۱۴۰۳/۵/۱۰ تو روزای تاریک خودم هستم. خدایا ازت میخوام بهترینارو تو این یک سال برام رقم بزنی. خدای بزرگم
افسرده شده همش میگه یعنی تاوان کدوم اشتباهمه منکه سعی میکردم ظلمی نکنم ب غم کسی شاد نشم چرا خدا برام ...

ای بابا

به نظرم چون دوتا بچه سالم داره شکر خدا

و خب ۴ ماهه هست و دلیل سقط هم خیلی منطقیه 

نباید اینقد حساس  بشید 

حدااقل شما اطرافیان

یکی و میبینی بعد سالها باردار شده حالا گفتن باید سقط کنی

حق داره بشینه گریه کنه

ولی تو این مورد باید منطقی رفتار کنید

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وقتی که خواهر ادم زجر میکشه انگار که خود ادم هم با خواهرش تو عذابه منم شمارو درک میکنم وقتایی که خوا ...

من حتی راه دور باشم یهو بی دلیل استرس بیوفته ب قلبم میفهمم حال خواهرم بده

امشب ۱۴۰۳/۵/۱۰ تو روزای تاریک خودم هستم. خدایا ازت میخوام بهترینارو تو این یک سال برام رقم بزنی. خدای بزرگم

بر من سالم سالم  بود دوهفته مونده ب زایمان ایست قلبی کرد داغون شدم. خدا ب دلش صبر بده🖤🥀💔

دخترمو ماه اخر بارداری از دست دادم برای اینکه خدا جاشو برام پرکنه ی صلوات بفرستید خواهش میکنم خیلی دلم شکسته 😔🖤💔
افسرده شده همش میگه یعنی تاوان کدوم اشتباهمه منکه سعی میکردم ظلمی نکنم ب غم کسی شاد نشم چرا خدا برام ...

بهش بگو کار ما که نیست بفهمیم بلا، امتحان خداست یا نتیجه کار بدمونه.

اگه بدونیم نتیجه کار بدمونه نا امید میشیم اگه بدونیم امتحانه مغرور میشیم. پس حق قضاوت نداریم دربارش

در هر دو صورت نوعی امتحانه

خدا ان شالله صبرشم میده. دعا کن براش

فقط 24 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کانال دلنوشته هام و داستانم elaheye_mashgh تلگرام . گاهی میخوای بشه و نمیشه... گاهی نمیخوای بشه و میشه، کنار اومدن با جفتش سخته ولی ذات دنیا همینه 

یعنی همه جور آزمایشی دادن و تایید شده؟🥺..متاسفم💔سخته...

تجربه بارداری نداشتم خیلی سر درنمیارم فکرکنم امینوسنتز جوابش بدون اشکال باشه. اما اگر خدا بخواد حتی ممکنه در یک آن اون بچه رو سالم کنه. کاااااش میخواست

خدا واسه هیچ مامانی این تجربه رو نیاره ان شالله.خیلی متاسفم، خدا کنه تا فردا معجزه ای بشه ، به حق با ...

یعنی میشه؟؟؟؟😭😭😭ما نذر علی اصغر کرده بودیمش آخه 😭😭 سیبایی ک خواهرم خریده بود هرروز قران میخوند بهشون و میخورد هنوز تو یخچاله سهم اون نینیه😭😭 آخه اینا از امام حسین خواسته بودنش چرا اینجور شد.آخه تو خواب گفته بودن نگران نباش ب علی اصغر توکل کن

برین خداتونو شکر کنین خدای نکرده میومد و متوجع میشدین میدونی دردش بیشتر بود

|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگری بهترین اتفاق زندگیمA🔗...      درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐
خدایا اگه بچه سالمه خودت با قدرت خداوندیت مانع این کار شو بچه خواهر اسی سالم بغل مامانش بیاد الهی آم ...

آخ اگر بشههههه. همه ترسمون اینه بعد سقط متوجه شیم جواب آزمایشات غلط بوده ما دیگ تا آخر عمر دیوونه میشیم

خدا می‌دونه ،مرحم دل خواهرت باش جلوش گریه نکن،خداروشکر متوجه شدید و گزنه چقدر اذیت میشدید،

راستش خودم ترغیبش کردم ب سقط هعی میگفتم زودباش تا دیر نشدهههه میترسیدم سن سقط قانونی بگذره. اما خب قانونی یا غیرقانونی کار درستی نیست... اون بچه میفهمه چه خاله بدی داره😭

از لحاظ شرعی سقطش درسته؟

نمیدونم راستش نمیخوامم دیگ بیشتر کنکاش کنم. از دفتر رهبر سوال کردم گفت اگه روح دمیده نشده مانعی نیست گفتم مطمئنید؟؟؟ گف بله دیگ از کسی دیگه نپرسیدم میترسم بپرسم

یعنی میشه؟؟؟؟😭😭😭ما نذر علی اصغر کرده بودیمش آخه 😭😭 سیبایی ک خواهرم خریده بود هرروز قران میخوند ...

ما از حکمت کار خدا سر در نمیاریم ، مثلا همین حضرت علی اصغر علیه السلام ، انقدر که پیش خدا عزیز بودن باز هم خدا تقدیر رو در شهادت در نوزادی قرار دادن، باید سرفرود اورد به تقدیر الهی، البته که از خدا خواستن و درخواست معجزه از خدا، کار ما بنده هاست ، امید داریم به لطف و کرمش، الهی که معجزه رخ بده براتون ، خدایی که مرده زنده میکنه ، قطعا قادره یه درد رو از تن بنده اش برطرف کنع🙏

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
هیکوقت به این خواب ها بها ندیدن.دوست من تو ۷ماهگی بفهمید بچشند هیدروسفالی داره دکترا گفت این برات بچ ...

میدونم واقعا شاید عاقلانه نباشه اما اگر خواب ببینیم دوباره فورا ی آزمایش دیگه میده تا مطمئن شیم