2777
2789
عنوان

خواهر زادم برای همیشه رفت

| مشاهده متن کامل بحث + 1765 بازدید | 74 پست
تسلیم خواست خدا باشید ایشالا خیری هست در این اتفاق

اخه چ خیری؟؟؟چرا داد اگه میخواست بگیره؟ برادرش کلی تو محرم دعا کرد میگف ب امام حسین گفتن بهم ی داداش بده. داداشی بود😭😭

امشب ۱۴۰۳/۵/۱۰ تو روزای تاریک خودم هستم. خدایا ازت میخوام بهترینارو تو این یک سال برام رقم بزنی. خدای بزرگم

خدا واسه هیچ مامانی این تجربه رو نیاره ان شالله.

خیلی متاسفم، خدا کنه تا فردا معجزه ای بشه ، به حق باب الحوایج کوچولوی کربلا خدا به مادرش ببخشش و بهش سلامتی بده 💚🙏

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یعنی میشه امشب یکیمون خواب ببینیم یکی بیاد بهمون بگه بچه سالمه این کارو نکنید؟؟؟؟

خدایا اگه بچه سالمه خودت با قدرت خداوندیت مانع این کار شو

بچه خواهر اسی سالم بغل مامانش بیاد الهی آمین ❤️‍🩹

❤️هر کجا امضامو دیدی برام دعا کن لطفا❤️ آلان بیشتر از همیشه به دعاهاتون نیاز دارم 💚 صلوات فرستادی بگو برات جبرانش کنم💫
من موضوع شما را نمیدونمولی پسرمو که باردار بودم بهم گفتن سرش بزرگه مریضه باید سقط بشهنرفتم سقط کنم ا ...

سندروم داوون فرق داره چندتا دکتر باید معاینه کنن

میفرستنش مراکز خاص

بعد مجوز سقط میدن

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
اخه چ خیری؟؟؟چرا داد اگه میخواست بگیره؟ برادرش کلی تو محرم دعا کرد میگف ب امام حسین گفتن بهم ی داداش ...

خدا می‌دونه ،مرحم دل خواهرت باش جلوش گریه نکن،خداروشکر متوجه شدید و گزنه چقدر اذیت میشدید،

خدایا ازت ممنونم بخاطر خانواده ام،بخاطر همسرم و پسرام💚،خدایا میدونم حواست به همه چیز هست💚💚.............تو همانی که نمی‌دانی چ اندازه دل انگیزی💝
دوست منم تازه سقط کرده اونم سندروم داون داشت بچش.سخته

اخه دلیلش؟؟؟؟ سنش بالا نیس ۳۴ سابقه خانوادگی هم نداریم چی میشه ک اینطور میشه؟ تغذیشونم سالمه و رعایت میکنن

امشب ۱۴۰۳/۵/۱۰ تو روزای تاریک خودم هستم. خدایا ازت میخوام بهترینارو تو این یک سال برام رقم بزنی. خدای بزرگم

از لحاظ شرعی سقطش درسته؟

فقط 24 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کانال دلنوشته هام و داستانم elaheye_mashgh تلگرام . گاهی میخوای بشه و نمیشه... گاهی نمیخوای بشه و میشه، کنار اومدن با جفتش سخته ولی ذات دنیا همینه 

یعنی میشه امشب یکیمون خواب ببینیم یکی بیاد بهمون بگه بچه سالمه این کارو نکنید؟؟؟؟

هیکوقت به این خواب ها بها ندیدن.دوست من تو ۷ماهگی بفهمید بچشند هیدروسفالی داره دکترا گفت این برات بچه نمیشه برو سقط کن.ولی این میگفت نه خواب دیدم و فلان.از طرفی هم بچه اولش بود سیسمونی و همه چی خریده بودن.راضی نشد بهش گفته بودن موقع زایمان میمیره.ولی نمرد..بجاش الان بچش یکساله و سرش بزرگتر از سر من و توه...حتی نمیشه بغلش کرد نمیتونه راه بره چون از بس سرش سنگینه..تازگیا یه دکتر پیدا کردن بردش عمل کردن اونم گفته معلوم نیست خوب بشه یا نع.. بیچاره ها خیلی اذیت شدن

تا همیشه چشم به راه عطرت می مانم چشم انتظاری تو زیباترین بی قراری دنیاست

اخه دلیلش؟؟؟؟ سنش بالا نیس ۳۴ سابقه خانوادگی هم نداریم چی میشه ک اینطور میشه؟ تغذیشونم سالمه و رعایت ...

دیگه ژنتیکه دیگه گاهی پیش میاد 

فقط 24 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کانال دلنوشته هام و داستانم elaheye_mashgh تلگرام . گاهی میخوای بشه و نمیشه... گاهی نمیخوای بشه و میشه، کنار اومدن با جفتش سخته ولی ذات دنیا همینه 

دوتا بچه دارهاشکال ندارهبهترین تصمیمه

افسرده شده همش میگه یعنی تاوان کدوم اشتباهمه منکه سعی میکردم ظلمی نکنم ب غم کسی شاد نشم چرا خدا برام اینطور خواست

اخه دلیلش؟؟؟؟ سنش بالا نیس ۳۴ سابقه خانوادگی هم نداریم چی میشه ک اینطور میشه؟ تغذیشونم سالمه و رعایت ...

من که میگم اینا همش از واکسن‌های که زدیم برای کرونا .دوست منم ۲۳ سالشهتو آمینو فهمیدن .جدیدا زیاد شده