2777
2789

سلام دوستان 

راستش من یکسال پشت کنکور موندم و رشتمم تجربیه

سال دوازدهم خیلی خونده بودم اما رتبم درحد رشته های تاپ نشد برای همین موندم پشت کنکور امسالم بخاطر خستگی سال دوازدهمم واقعا نمیتونستم خودمو قانع کنم که بازم زیاد بخونم ینی میخوندم اما چون مدرسه و اینا نبود دیگه زیاد سختگیری نمیکردم و بازم تقریبا مثل پارسال شدم و انتخاب رشته نکردم چون واقعا شرایطش نبود اما به خانوادم گفتم رتبم خوب شده و انتخاب رشته کردم باور کنین اصلا نمیشد بهشون بگم ناراحت میشدن

مامان و بابام خیلی امیدوار بودن و الان واقعا شرایط سختی دارم اول با خودم گفتم اینطوری بهشون میگم و هروز میرم کتابخونه درس میخونم نمیفهمن اما الان که نزدیک میشیم به شروع دانشگاها و اومدن جوابا واقعا حالم بده شده 

لطفا شما اگه میتونین یکم راهنماییم کنین چیکار کنم یا حواسم به چه چیزایی باشه که خانوادم نفهمن چون همش استرس دارم نمیدونم باید چیکار کنم و به هیچ عنوان شرایطشو ندارم که راستشو بگم الان واقعا خوشحالن و اگه نفهمن من تمام تلاشمو برای سال دیگه میکنم مطمئینم قبول میشم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزيزم يادت باشه بدترين چيز دروغ و عدم صداقته

اگه روزي كسي چه همسرت چه خانوادت بفهمن تو بهشون دروغ گفتي اعتماد از بين ميره و اعتماد چيزي نيست كه راحت بدست بياد و اين شك و بدبيني هر رابطه اي رو خراب ميكنه 

راهكاري نداره يا حقيقتو بگو يا بازم به دروغ گفتن ادامه بده!

عزيزم يادت باشه بدترين چيز دروغ و عدم صداقتهاگه روزي كسي چه همسرت چه خانوادت بفهمن تو بهشون دروغ گفت ...

واقعا متوجهم برای خودمم سخته

من اشتباه کردم فکر کردم اگه اینطوری بگم اونا تاوان اشتباه منو نمیدن و یجورایی خوشحالشون میکنم تا سال دیگه که قبول بشم اما الان واقعا شرایطم سخته همش استرس دارمو نگرانم فقط دارم احتیاط میکنم که چیزی نفهمن و نمیدونم به چیا دقت کنم که متوجه نشن چون نمیتونم الان دیگه راستشو بهشون بگم واقعا شرایطش نیست

کاش حداقل انتخاب رشته کرده بودی

میتونستم انتخاب رشته کنم ولی گفتم اگه قبول بشم باید برم دانشگاه ترسیدم سرگرم اونجا بشم بازم از درس اصلیم بیوفتم و کلا نمیدونم کار درستو کردم یا نه

مطمئنی نمیاوردی؟حداقل تعهدی میزدی شاید میاوردیباید رشته های تاپی که میخواستی رو همه جا روزانه میزدی ...

اره با چندتا مشاورم صحبت کردم حتی تعهدی هم نمیاوردم برای همین انتخاب رشته نکردم کلا

در كل حتي رشته هاي تاپ و رويايي زدن و نياوردن بهتر از اينه كه كلا انتخاب رشته نكني! 

به هر حال بايد انتخاب رشته ميكردي 

الانم منتظر تكميل ظرفيت باش شايد بتوني رشته خوبي تو تكميل ظرفيت بزني و بياري 

در كل حتي رشته هاي تاپ و رويايي زدن و نياوردن بهتر از اينه كه كلا انتخاب رشته نكني! به هر حال بايد ا ...

اره منطقیه ولی الان حتی اگه بیارم و برم بازم شرایط تغییری نمیکنه من کاری کردم که واقعا نمیتونم شرایطو مثل قبل کنم فقط سعی میکنم کسی چیزی نفهمه چون حتی اگه قبول بشم بازم درحد حرفی که به خانوادم زدم نمیشه متاسفانه

میتونستم انتخاب رشته کنم ولی گفتم اگه قبول بشم باید برم دانشگاه ترسیدم سرگرم اونجا بشم بازم از درس ا ...

شایدم یچیز خوب میاوردی حالا

بازم گذشته ها گذشته دیگه نمیتونی برگردی عقب یه فکری برا اینده بکن

جدی جدی نمیدانم چه کنم🫠
2810