2777
2789
عنوان

دخترم امسال می‌ره پیش دبستان 🥰🥰🥰

| مشاهده متن کامل بحث + 1451 بازدید | 40 پست

سلام عزیزم خوبی 

واااای خیلی حال و هوای خوبیه من بیشتر برا خریداش ذوق داشتم تا خودش چون زمان پیش دبستان و کلاس اولش ترس داشت چون کمی وابسته بود زیاد علاقه نشون نمیداد ،،،کم کم دیگه ترسش ریخت و دوباره همش منتظر تا بره مدرسه هنوزم همینه ،،گاهی صبح من خوابم زودتر بیدار میشه میاد منو بیدار میکنه میبینم لباس هم پوشیده موهاش رو شونه کرده و بسته🥲

اون موقع که شهرستان بودیم چون محیط کاملا آشنا بود همسرم از معلم بگیر تا مدیر و معاون شماره هاشون رو گرفته بود دم به دقیقه زنگ میزد بهشون😑

ول کن جهان را ؛قهوه ات یخ کرد.....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین بعداز ظهری اینقدر گریه کرد که منو ببر شهر بازی منم خیر سرم باردارم و استراحت مطلقم مثلا 😂دیگ ک ...

انشالله عزیزم سالم و صحیح بغل میگیریش و فارغ میشی...

احتمال زایمان زودرس داری ؟

منم دو ماه آخر هر هفته پرولوتون میزدم تو بارداری هام.

«اگه هدفت رسیدن به چیزی باشه که با ذاتت در تضاده، همیشه شکست می‌خوری. هدفت باید این باشه که خودت باشی، که مثل خودت رفتار کنی و به‌نظر برسی و فکر کنی، که حقیقی‌ترین نسخهٔ خودت باشی. از خودت بودن استقبال کنی. تشویقش کنی. دوستش داشته باشی. برای رسیدن بهش سخت تلاش کنی. وقتی هم کسی مسخره‌ش می‌کنه یا بهش دهن‌کجی می‌کنه، محل نذاری. شایعات بیشترشون درواقع حسادتن و فقط ظاهرشون رو تغییر داده‌ن. سرت رو بنداز پایین. استقامتت رو حفظ کن. ادامه بده...»بریده ای از کتاب کتابخانه نیمه شب اثر مت هیگ
سلام عزیزم خوبی واااای خیلی حال و هوای خوبیه من بیشتر برا خریداش ذوق داشتم تا خودش چون زمان پیش دبست ...

سلام عزیز دلم. مرسی تو خوبی؟

چه خبرا؟ 

دخترت الان باید کلاس سوم باشه درسته؟

اینجور که گفتی ضعف کردم براش...🥰🥰🥰 

من و شوهرمم رو انتخاب مدرسه و سرویسش خیلی وسواس داشتیم... بعد کلی سختگیری و گشتن بهترین مدرسه رو انتخاب کردیم ... بزرگترین سرمایه زندگیمون همین بچه هان...

سخت گیری و وسواس تو این مورد مشکلی نیست😃

«اگه هدفت رسیدن به چیزی باشه که با ذاتت در تضاده، همیشه شکست می‌خوری. هدفت باید این باشه که خودت باشی، که مثل خودت رفتار کنی و به‌نظر برسی و فکر کنی، که حقیقی‌ترین نسخهٔ خودت باشی. از خودت بودن استقبال کنی. تشویقش کنی. دوستش داشته باشی. برای رسیدن بهش سخت تلاش کنی. وقتی هم کسی مسخره‌ش می‌کنه یا بهش دهن‌کجی می‌کنه، محل نذاری. شایعات بیشترشون درواقع حسادتن و فقط ظاهرشون رو تغییر داده‌ن. سرت رو بنداز پایین. استقامتت رو حفظ کن. ادامه بده...»بریده ای از کتاب کتابخانه نیمه شب اثر مت هیگ
بسلامتی گلم😍🥺 نتیجه آزمون خودتون رو نزدن؟

ممنون عزیزم...

نه هنوز 

قرار بود دیروز اعلام کنن.

ولی خبری نشد و همچنان منتظریم.

انشالله عزیزم سالم و صحیح بغل میگیریش و فارغ میشی...احتمال زایمان زودرس داری ؟منم دو ماه آخر هر هفته ...

مرسی عزیزم دعا کن برام اره دکترم گفته احتمال زایمان زودرس هر هفته پرولوتون باید بزنم 

سلام عزیز دلم. مرسی تو خوبی؟چه خبرا؟ دخترت الان باید کلاس سوم باشه درسته؟اینجور که گفتی ضعف کردم برا ...

ممنونم به خوبیتون💚

آره سوم بود میره چهارم 😍

درسته مدرسه خیلی مهمه ،،ما تنها موردیه که وقتی همسرم سخت گیری میکنه بحثی توش نیست 😄البته که برا سرویس و ...سرویسمون میکنه😐

ول کن جهان را ؛قهوه ات یخ کرد.....
سلام مارال جان، یه سوال داشتم، دختر شما متولد نیمه اول ۹۸ یا نیمه دوم؟

سلام عزیزم.

نیمه اول 98 هست.