2777
2789
عنوان

دخترم امسال می‌ره پیش دبستان 🥰🥰🥰

| مشاهده متن کامل بحث + 1451 بازدید | 40 پست
فک میکردم این حس فقط من دارم...ازاول شهریور میگم حیف چ زودبزرگ شدی...باحسرت روزارو گذروندم..هرلحظه ن ...

همه این حس و حال ها برای یه مادر طبیعیه..

من برای خرید هر وسیله براش کلی ذوق میکردم...

یه دنیای بچه گانه صورتی برای خودم ساختم و دوباره باهاش بچگی کردم.🥰

«اگه هدفت رسیدن به چیزی باشه که با ذاتت در تضاده، همیشه شکست می‌خوری. هدفت باید این باشه که خودت باشی، که مثل خودت رفتار کنی و به‌نظر برسی و فکر کنی، که حقیقی‌ترین نسخهٔ خودت باشی. از خودت بودن استقبال کنی. تشویقش کنی. دوستش داشته باشی. برای رسیدن بهش سخت تلاش کنی. وقتی هم کسی مسخره‌ش می‌کنه یا بهش دهن‌کجی می‌کنه، محل نذاری. شایعات بیشترشون درواقع حسادتن و فقط ظاهرشون رو تغییر داده‌ن. سرت رو بنداز پایین. استقامتت رو حفظ کن. ادامه بده...»بریده ای از کتاب کتابخانه نیمه شب اثر مت هیگ
خداحفظش کنه برات🌹. پسرمنم میره مهد. کلی ذوق داره لباس و خرید وسایل. واقعا عالمی داره برای خودش❤

من دلم میخواد یه بار دیگه بچه بشم برم مدرسه...😍😂

«اگه هدفت رسیدن به چیزی باشه که با ذاتت در تضاده، همیشه شکست می‌خوری. هدفت باید این باشه که خودت باشی، که مثل خودت رفتار کنی و به‌نظر برسی و فکر کنی، که حقیقی‌ترین نسخهٔ خودت باشی. از خودت بودن استقبال کنی. تشویقش کنی. دوستش داشته باشی. برای رسیدن بهش سخت تلاش کنی. وقتی هم کسی مسخره‌ش می‌کنه یا بهش دهن‌کجی می‌کنه، محل نذاری. شایعات بیشترشون درواقع حسادتن و فقط ظاهرشون رو تغییر داده‌ن. سرت رو بنداز پایین. استقامتت رو حفظ کن. ادامه بده...»بریده ای از کتاب کتابخانه نیمه شب اثر مت هیگ

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم دوتا دارم ی دختر دوسال و نیم دارم بخدا انقدر اروم و حرف گوش کنه این پسر کل شیطونیای دخترمم کشیده ...

نه من دوتا دختر دارم هر دوش به اندازه ده تا پسر شیطونن...

البته کوچیکه به نسبت بزرگه خیلی ارومتره...

ولی در کل خیلی بازیگوش هستن.

همه این حس و حال ها برای یه مادر طبیعیه..من برای خرید هر وسیله براش کلی ذوق میکردم...یه دنیای بچه گا ...

انشالله موفقیتاش ببینی...من این حس اولین باراینجاگفتم.حتی ب همسرم نمیگفتم ونمیگم.ولی دلتنگ بچگیشم.و نگران آینده.بااینکه ب تنهایی و سختی وتوغربت وبیکسی بزرگش کردم..اما مث شما خونه  آروم و حتی شده چهارساعت دوریش دوست ندارم..اماناچارم.

شب های هجر راگذراندیم وزنده ایم🍀 مارابه سخت جانی خوداین گمان نبود
لیست وسایل ک مهد داده برا دخترم تهیه کنیم و براش خریدم ی حال و هوای مهر بهم دست داد خیلی حس خوبی بود ...

دقیقا حال و هوای منم همینه...

همش دلم میخواست بچه میشدم به جای میرفتم مدرسه...😂

اخی ایشالا موفقیتشو ببینی اسی انگار همین دیروز بود خودم کلاس اولی بودم با چه ذوقی مدرسه میرفتیم مدرس ...

انشالله حتما موفق میشی...

من اینو می‌دونم هر کس به درس و مدرسه علاقه مند باشه قطعا به آینده درخشانی میرسه...

از کامنت شما فهمیدم شما جز همون افرادی...

انشالله موفقیتاش ببینی...من این حس اولین باراینجاگفتم.حتی ب همسرم نمیگفتم ونمیگم.ولی دلتنگ بچگیشم.و ...

عزیزم نگران نباش...

مادر بودن یعنی همین...

یعنی از سرگذروندن هزاران چالش...

تا اینجا که موفق بودیم ،

بعد از اینم خدا بزرگه...

والا😂

من همش میگم خدایا نگه دار دخترم باش فقط زودتر بره مهد ک صبح تا ظهر انرژیشو تو مهد تخلیه کنه 😂نمیدونی همین بعداز ظهری با چ سر دردی از خواب پاشدم البته کار هر روزمونه تا میرم میخوابم اینقدر منو سیخ میزنه خودشو میندازه روم ک حد نداره وقتی می‌ره مهد بعداز ظهر دیگ خستس دو ساعت میخوابه اما موقع های دیگ اصلا بعداز ظهرها نمیخوابه منم نمیذاره بخوابم 😩

انشالله حتما موفق میشی...من اینو می‌دونم هر کس به درس و مدرسه علاقه مند باشه قطعا به آینده درخشانی م ...

خیلی ممنونم💚

خوشحال میشم تو تاپیکایی که درباره کنکور هست تگم کنید لطفا تا بتونم به یازدهمیا و دوازدهمیا کمک کنم که به اهدافشون برسن مخصوصا رشته ریاضی فیزیک
من همش میگم خدایا نگه دار دخترم باش فقط زودتر بره مهد ک صبح تا ظهر انرژیشو تو مهد تخلیه کنه 😂نمیدون ...

الهی😍

ولی واقعا دختر من ارومه،اصن اگه داداش ۱۰۰ هست این نیمه😂

اگه با کامنتم خنده به لبت اومد میشه دعا کنی کابوس زندگیم زودتر تموم بشه🥲🧡

نه اتفاقا دختر پر جنب و جوش و شیطونیه...ولی من همون شیطنت هاشو هم دوست دارم.

ببین بعداز ظهری اینقدر گریه کرد که منو ببر شهر بازی منم خیر سرم باردارم و استراحت مطلقم مثلا 😂دیگ کلی با حرف و صحبت و این کارا زشته و فردا میبرمت نشوندمش سرجاش شوهرمم ک بیخیال میاد ناهار میخوره میخوابه می‌ره سر کار دعا کن این دوماه ب سلامتی بگذره خیلی خسته شدم بچم سلامت ب دنیا بیاد بتونم ب دوتاشون برسم الان واقعا سختمه بچه پایین پایین همین دیشب آمپول پرولوتون زدم 😢