2777
2789
عنوان

شوهرم گفت سر این موضوع باهات شوخی ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 980 بازدید | 58 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا بیچاره اون

الان مثلاً اگر اون از شما درخواست میکرد برو عمل کن دیگه بچه دار نشی واکنشتون چی بود؟

یا اگر خوب بود چرا نگفتی من عمل میکنم ؟

صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀

تو‌عقد باردار شدی؟

بعد چطور قبل اینکه دنیا بیان نمیخوای بزاری شوهرت بچه ها رو‌ببینه ؟

چقدر بی منطقی شما

۲۳سال وازکتومی نمیکنن 

یُورولمیشام اِله یورولمیشام کی  اُوزوم اُوزومه یازیخ لیغیم گَلِی
عملش برا آقایون سر پاییه و اصلا اذیتی اینا نداره

یعنی به عقیده  شما کسایی که هرچی میخواستن بچه بیارن آوردن و دیگه نمی‌خوان باید همچین عملی کنن

صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀

چه روانشناس متبحری...پشت این اکانت های مزخرف یسری ادما با ذهنیت مزخرف تر نشستن که از رویاهاشون تو ام ...

شماره پرونده نظام پزشکی ۴۶۶۵ ... در ضمن چند سال همین خانم به بدبختی میشینه با ۲ تا بچه ی قد و نیم قد نصف کسایی که الان دادخواست طلاق میدن بخاطر اینکه همون اول با این موضوع کنار اومدن مردی که با ۲ تا بچه توی شکمت بهت میگه بشین خونه بابات طلاقتو بگیر چه انتظاری داری چندسال دیگه به حرفم میرسه فکر کنم فقط چون خیلی به وضوح گفتم به همه بر خورده ... حقیقت همیشه تلخ بوده و خواهد بود فقط طرز بیان متفاوت تر بله من تند نظرم بیان کردم ولی شما فکرشو بکن مردی که هنوز هیچ اتفاقی نیفتاده طرف تهدید به طلاق میکنه بعدا قرار چی بشه تو زندگی زناشویی خیلی مسئله پیش میاد نمی تونی هرسری طرف به تهدید به طلاق بکنی ... از نظرتون مسرور ام ...

«روانشناس » سوالی داشتید درخواست بدید یا تگم کنید... هر سوالی پاسخ داده نمی‌شود ! ...  تنها افرادی که رنج نمی کشند و ناراحت نمی شوند مرده ها هستند بنابراین ما هنوز زنده ایم!☘️
شماره پرونده نظام پزشکی ۴۶۶۵ ... در ضمن چند سال همین خانم به بدبختی میشینه با ۲ تا بچه ی قد و نیم قد ...

اتفاقا هم استارتر و هم شوهرش هر دو عیب و ایرادهایی دارن که باید پیش مشاور خوب و کاربلد برن. 

باید زوج درمانی بشن.

همچنین هیچ مشاور عاقلی به راحتی حکم سقط و طلاق نمیده.

مشاور 50 و خورده ای ساله من که پیشش میرفتم و یکی از بهترین مشاورها تو زمینه کاری خودشه و با این همه تجربه ای که داره ، مثل شما ادعا نداره. 

شماره پرونده نظام پزشکی ۴۶۶۵ ... در ضمن چند سال همین خانم به بدبختی میشینه با ۲ تا بچه ی قد و نیم قد ...

حرف استارتر کاملا غیر منطقی بوده و حق گفتن چنین چیزی رو نداشته ، شوهرش هم متقابلا رفتار نادرست انجام داده.

بنابر این استارتر و شوهرش هر دو مقصر هستن ، هر کدوم به سهم و اندازه خودشون.