2777
2789
عنوان

پوشک گرفتن

| مشاهده متن کامل بحث + 90 بازدید | 19 پست
اصلا به حرف اطرافیان گوش نکن هر چی دیرتر بگیری بهتره به نظر من اگرم کسی چیزی گفت بگو من از روانشناس ...

درسته حتما همین کار رو میکنم میذارم برای بهار تا اونموقع هم قشنگ ب حرف میاد قطعا

از رو نمیرن خواهر هی قدیمو مثال میزنن. باید یچی بگم دهنشون بسته بشه باید بگم خودم میدونم چه زمانی مناسبه بذارین خودم تصمیم بگیرم 😒

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡
چقدر جالب ممنون که توضیح دادی عزیزم اون ایده برچسب تو دسشویی رو حتما انجام میدم اخه این فرایند بلید ...

تو بچه داری حرف اطرافیان ب کتفت باشه.تو مادرشی و صلاح بچتو بهتر از هرکس میدونی.بچت شب ادراری بگیره همون اطرافیان میان یه شب برات لحاف تشک بشورن؟؟!

دوسال زوده.اگه از لحاظ خرید پوشک مشکلی ندارید حتما تا ۳سال صبر کن.چرا کاری ک میشه ب راحتی انجام داد هم برای خودت هم بچت سختش کنی؟من چون ب شدت ب نجسی حساس بودم عجله نکردم.اگرم کسی بهت گفت بگو با مشاوره صحبت کردم گفته عجله نکن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چقدر جالب ممنون که توضیح دادی عزیزم اون ایده برچسب تو دسشویی رو حتما انجام میدم اخه این فرایند بلید ...

میبینی عزیزم.اسی هم تا ۳سال صبر کرده.شب هم بچش ادرار نمیکنه.خودتو الکی اذیت نکن و صبر کن

تو بچه داری حرف اطرافیان ب کتفت باشه.تو مادرشی و صلاح بچتو بهتر از هرکس میدونی.بچت شب ادراری بگیره ه ...

نه واقعا اهمیت نمیدم تهش کار خودمو میکنم نه فقط بچه‌داری بلکه همه مسایل(اگر حس کنم نظرشون تحمیلی و بیجاست)

ولی همینکه میان و میگن و من دهنشونو نمیبندم عصبیم میکنه. چرا انقد بیشعورن بعضیا 

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡
میبینی عزیزم.اسی هم تا ۳سال صبر کرده.شب هم بچش ادرار نمیکنه.خودتو الکی اذیت نکن و صبر کن

اره خوندم پستاشو

ادم میخواد نهایتا۳ ۲ تومن بیشتر پول پوشک بده عوضش چند ماه ب خودشو بچش وقت میده

من حالا بازم میگم خستگی خودم و کثیفی خونه بااینکه خیلی برام مهمه ب درک فقط نمیخوام بچم دچار استرس و تشویش بشه هیچی برام مهمتراز این نیس. پس لازمه حداقل تا ۲ و نیم صبر کنم