2777
2789

طرف مجرده میاد دردو دل میکنه میگن آقا ول کن شاد باش 

من خودم ب عنوان ی مجرد ک دستم تو جیبمه تحصیلات دارم مستقل هستم واقعا دلم میخاد ی همدم داشته باشم گاهی البته ی همدم خوب .دیگه ۳۶ ساله همه جارو گشتم شغل دولتی داشتم پوشیدم خندیدم...

خیلی هارو دیدم در مقابل اینجور صحبت ها میگن ولش کن شاد باش آقا شادی تا ۶۰ سالگی فوقش بعد اون سن یه همدم چی میشه.نمیخای ؟ 

طرف میگه میری خونه سالمندان مگه چشه ؟! 

اگه واقعا بعضی ها فرق زندگی داخل خونه و خانواده رو با زندگی داخل سرای سالمندان متوجه نمیشن واقعا باید فقط سکوت کرد ‌..

نی نی سایت تنها جاییه که از مجردی تا آخر عمر دم میزنن ولی ۱۴ سالگی شوهر میکنن!

لطفا لایک نکنید .سپاس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روشنفکری نیست اتفاقا و عقب موندگیه...داشتن پارتنری که باهاش تفاهم داشته باشیم نیازه آدمه اما اینجا خیلیا ازدواج های اشتباه داشتن و متاسفانه راه حل و پاک کردن صورت مسئله میبینن و کلا میگن ازدواج بده🙄

غنچه با دل گرفته گفت: زندگی  ...  زندگی لب ز خنده بستن است   گوشه ای درون خود نشستن است  ...  گل به خنده گفت: زندگی شکفتن است   با زبان سبز راز گفتن است ...  گفتگوی غنچه و گل از درون باغچه باز هم به گوش میرسد...  تو چه فکر میکنی   کدام یک درست گفته اند   من فکر میکنم گل به راز زندگی اشاره کرده است   هرچه باشد او گل است  ...  گل یکی دو پیرهن بیشتر ز غنچه پاره کرده است   "قیصر امین پور"