2777
2789

ببین راهنمایی خیلی فرق می‌کنه با دبیرستان مخصوصا دهم هرچی بد بختیه تو دهمع ۱۱ و ۱۲ از دهم آسون تره من معدل نهمم شد بود ۱۹/۸۹ دهمم شده۱۴ منی ک مث سگ می‌خوندم طرز درس خوندن کامل فرق می‌کنه باید دهم رو پشت سر بزاری تا بدونی چطوری بخونیش من الان پیش خوانی ۱۱ رو دارم انجام میدم می‌بینم خیلی اسون تره...

حتی من یه دوست داشتم خواهرش خودشو نزدیک 2 سال تو اتاق حبس کرده بود به امید این که شریف بیاره ریاضی ت ...

من خواهرمم دانشجو مهندسیه خودشم حبس نکرده بود ولی دولتی میخونه همه چی بستگی به خوندن داره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره خیلی سخته اگ بخای با مدرسه بخونی باید ی موسسه عالی ثبت نام کنی تا بتونی خوب بدی البته بستگی ب خودت دارن بیشتر تلاش کنی نتیجه خوبی میگیری من موسسه کلاسینو رو معرفی می‌کنم 

ریاضی:بابک سادات 

زیست: محمد عمارلو 

فیزیک: محمد نوکنده 

شیمی: محمد مرادی

ببین راهنمایی خیلی فرق می‌کنه با دبیرستان مخصوصا دهم هرچی بد بختیه تو دهمع ۱۱ و ۱۲ از دهم آسون تره م ...

وای وای 

من اگه نمراتم پایین بیاد افسردگی میگیرم بخصوص تو فضای متشنج مدرسه ام همش رقابت

نمی‌دونم والا من کتاب تست خریدم استادام میگن امروز اینقدر بزنید ماهم می‌زنیم البته درست! 

چون استادا واقعا مفهمومی درس میدن و واقعا یاد می‌گیری 

میخای برو تو گوگل بزن اسم معلم هایی ک گفتم میاره کلیپ هاشونو نگا کن