2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

موفق باشین یکم رهنمایی میکنین چطوری درس بخونم ریاضیات رو یادم نره

ممنونم

خیلی باید تست بزنی

خیلیییی

ببین یه سریا حرفای بیخود میزنن که ریاضی استعداد و هوش میخواد فقط،ولی اینجوری نیست‌.خیلی تمرین و تست میخواد اتفاقا.

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨
ممنونمخیلی باید تست بزنیخیلییییببین یه سریا حرفای بیخود میزنن که ریاضی استعداد و هوش میخواد فقط،ولی ...

از لحاظ استعداد یکمی دارمش حالا همیشه نمرات ریاضی و معدلم بالا بوده 

والا خودم نه ولی دخترخالم میگم اگه اشتباه نکنم فرزانگان ریاضی خوند گ کنکور ریاضی شرکت کرد رتبهش 81 شد امیرکبیر مهندسی هوافضا خوند کارشناسی و ارشدو گرفت الانم دکترا کاناداس

یدمه من بچه بودم اونموقع سال کنکورش از اتاق بیرون نمیومد فقط تو اتاق مینشست میخوند یعنی اینقدر برای ریاضی باید بخونی اگه یه نتیجه هیلی خوب بخوای مثل این

والا خودم نه ولی دخترخالم میگم اگه اشتباه نکنم فرزانگان ریاضی خوند گ کنکور ریاضی شرکت کرد رتبهش 81 ش ...

حتی من یه دوست داشتم خواهرش خودشو نزدیک 2 سال تو اتاق حبس کرده بود به امید این که شریف بیاره ریاضی تهش رفت دانشگاه آزاد 😐

معلمشم مهمه کی باشه خب مثلاً من معلمم آریان حیدری کلاسینو گرفتم خیلیم خوبه تستم داریم

خیلیییی ممنونم 

حالا فعلا تا اول مهر برم ببینم دبیرا چطوره چون مدرسه ام خیلی تعریفی بوده تا الان شاید نیاز نداشته باشم به کلاس 

از لحاظ استعداد یکمی دارمش حالا همیشه نمرات ریاضی و معدلم بالا بوده

مهم نیست

فقط تست بزن

موفقیت تو کنکور ریاضی=تست زیاد

من خودم یادمه واسه فیزیک مثلا خیلی سبزو زدم،الگو رو زدم،آبی قلمچیو زدم،میکروی گاجم زدم

واسه دیفرانسیل هم ۴ تا کتابو کامل زدم

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨