بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تازه دیشب به شوهرم گفتم احسان تو چهار محال و بختیاری بعد از ساعت ۳:۵۹ دقیقه ساعت چند میشه 🤔
شوهرم گفت ۴ میشه دیگه😐
گفتم مگه چهار محال نیست اونجا🤨😌😂
بهم گفت بخدا تو شفا نمیگیری😒
سعی کردم که بمانی و بریدی به درک/کارمان را به غم و رنج کشیدی به درک/به جهنم که از این خانه فراری شده ای/عاشقت بودم و هرگز نشنیدی به درک/میوه کال غزل بودمو از بخت بدم/تو مرا هرگز از آن شاخه نچیدی به درک/فرق خرمهره و گوهر تو نفهمیدی چیست/جنس پا خورده بازار خریدی به درک/عاقبت سنگ بزرگی به سرت خواهد خورد/میکشی از ته دل آه بزرگی به درک
خانم قشنگ مشنگ شما اگه دانايي و مطالعه داشتى ميفهميدي دوبار مادر شدى و همسرتم حق داره نخواد ٢٠ تا بچ ...
نظرت رو دادی کمکی هم ازت بر نیومد برو بسلامت من بتونم تامین کنم بیست و پنج که هیچ دویست و پنجاه هم بیارم ب شما مربوط نیست تو به بشریت ب روش خودت کمک کن و بچه نیار بسلامت
سعی کردم که بمانی و بریدی به درک/کارمان را به غم و رنج کشیدی به درک/به جهنم که از این خانه فراری شده ای/عاشقت بودم و هرگز نشنیدی به درک/میوه کال غزل بودمو از بخت بدم/تو مرا هرگز از آن شاخه نچیدی به درک/فرق خرمهره و گوهر تو نفهمیدی چیست/جنس پا خورده بازار خریدی به درک/عاقبت سنگ بزرگی به سرت خواهد خورد/میکشی از ته دل آه بزرگی به درک