2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فعلا هم من ناراضیم هم شوهرم 

من واسه اینکه یدونه آوردم و شوهرم واسه اینکه دوتاش نمیکنیم😐🤣

سعی کردم که بمانی و بریدی به درک/کارمان را به غم و رنج کشیدی به درک/به جهنم که از این خانه فراری شده ای/عاشقت بودم و هرگز نشنیدی به درک/میوه کال غزل بودمو از بخت بدم/تو مرا هرگز از آن شاخه نچیدی به درک/فرق خرمهره و گوهر تو نفهمیدی چیست/جنس پا خورده بازار خریدی به درک/عاقبت سنگ بزرگی به سرت خواهد خورد/میکشی از ته دل آه بزرگی به درک
فعلا هم من ناراضیم هم شوهرم من واسه اینکه یدونه آوردم و شوهرم واسه اینکه دوتاش نمیکنیم😐🤣

الانم من قایمکی قرص میخورم بفهمه گردنمو میزنه😐😓😂

سعی کردم که بمانی و بریدی به درک/کارمان را به غم و رنج کشیدی به درک/به جهنم که از این خانه فراری شده ای/عاشقت بودم و هرگز نشنیدی به درک/میوه کال غزل بودمو از بخت بدم/تو مرا هرگز از آن شاخه نچیدی به درک/فرق خرمهره و گوهر تو نفهمیدی چیست/جنس پا خورده بازار خریدی به درک/عاقبت سنگ بزرگی به سرت خواهد خورد/میکشی از ته دل آه بزرگی به درک

من نمیدونم شوهر چیکارس که بخواد برای تعداد فرزند تصمیم بگیره  همین که عذابشو ما میکشیم حاملگی زایمان پروسه بعد زایمان تا۴۰ روز بعدم شیردهی و بزرگ کردنش نق زدنا و گریه کردنا و لج بازیاش رسیدگی ب غذای بچه لباساش حمومش از پوشک گرفتن. در اخرم بچه به نام باباشه. مردا فقط همون کاری که قبلا میرفتنو باز میخان ادامه بدن زحمت اضافی نداره پس حق ندارن بگن باید بچه بزاعی

من اولی رو خودم خواستم ینی شوهرم فعلا نمیخاست ولی من خاستم گفت باشه.  دومی رم الان باردارم بازم خودم خاستم شوهرم میگف ۲. ۳ سال بعد ولی باز راضی شد ولی اینو زاییدم بگه بچه میزنم تو دهنش بسه خستم   

همسرم ۶ تا میخواست فعلا سه تا دارم

😐😐🤐