2777
2789
عنوان

به نظرتون مردا هم اینجورین😫

908 بازدید | 37 پست

اوناهم ذوق دارن واسه این چیزا 

مثلا من وقتی زمان اومدن شوهرم میشه با ذوق منتظرم البته بماند وقتی میاد اخلاقم به کل عوض میشه انگار دشمن خونیم اومده🤦🏻‍♀️😂 ولی کلی میگم یعنی اونم ذوق داره زودتر منو ببینه من که خیلی دوست دارم زودتر برسه خونه ببینمش یعنی اونم با خودش میگه زودتر برسم زنمو ببینم؟ 

پسرم به دنیا اومد🤱۱۴۰۳/۷/۱۴ عضو گروه سوگلی های سایت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگر وقتی مبینیش انگار دشمن خونیت اومده پس نه اون اینطوری نیست

یه بنده خدایی میگفت دیدی قلب بعضیا از جنس سنگ میمونه ؟                                                      گفتم یعنی خیلی بیرحمن؟                                                                                                       گفت نه یعنی وقتی یکی و دوست داشته باشن اسم اون شخص تا ابد تو قلبشون حک میشه و هیچ وقت پاک نمیشه ...
اگر وقتی مبینیش انگار دشمن خونیت اومده پس نه اون اینطوری نیست

نه من کلا اینجوریم تا میبینمش رفتارم عوض میشه جلو در منتظرم بعد که بیاد یجوری رفتار میکنم انگارمهم نیست🤣

پسرم به دنیا اومد🤱۱۴۰۳/۷/۱۴ عضو گروه سوگلی های سایت

نمیدونم 😂 

فکر نمیکنم احتمالا میگن اخ جون زودتر برسم خونه هر کدوم از وسیله هامو یه جای خونه پرتاب کنم مخصوصا جورابام و تا جایی که ممکنه در کابینت و هرچی کشو تو خونه هست الکی باز کنم و دیگه نبندم بعدشم ناهار بخورمو برم تو گوشیمو بعدشم تختتتت بگیرم بخوابم 😂

خدا جون شکرت 🥰⁦❤️⁩ حواستو بده به ماهت چراغای شهر ارزش ندارن