2777
2789
عنوان

به نظرتون مردا هم اینجورین😫

| مشاهده متن کامل بحث + 908 بازدید | 37 پست
نمیدونم 😂 فکر نمیکنم احتمالا میگن اخ جون زودتر برسم خونه هر کدوم از وسیله هامو یه جای خونه پرتاب کن ...

🤣🤣🤣🤣پس خانمش کدوم قسمت قضیه اس😂😂 ببین یعنی رفتارای شوهرمو توصیف کردیا ولی اون میگه بیا کنارم🥲

پسرم به دنیا اومد🤱۱۴۰۳/۷/۱۴ عضو گروه سوگلی های سایت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه من کلا اینجوریم تا میبینمش رفتارم عوض میشه جلو در منتظرم بعد که بیاد یجوری رفتار میکنم انگارمهم ن ...

آفرین موفقیت از آن توست😂😂😂

همین رفتارارو می‌کنی انقد چتاتون رمانتیک میشه دیگه

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
نمیدونم 😂 فکر نمیکنم احتمالا میگن اخ جون زودتر برسم خونه هر کدوم از وسیله هامو یه جای خونه پرتاب کن ...

ما خونمون بر عکسه بابام از وقتی میرسه خونه وسایلای مارو جمع می‌کنه و غز میزنع میگه سه تا زن تو خونن اینم وضع خونست خجالت نمیکشین😂

یه بار رفته اتاق من میگه تو شبا موهاتو می‌کنی تو خواب انقد مو کف زمینه😂

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
نه من کلا اینجوریم تا میبینمش رفتارم عوض میشه جلو در منتظرم بعد که بیاد یجوری رفتار میکنم انگارمهم ن ...

آخییی عزیزم حالا فهمیدم چی میگی منم مثل توام نشون نمیدم

یه بنده خدایی میگفت دیدی قلب بعضیا از جنس سنگ میمونه ؟                                                      گفتم یعنی خیلی بیرحمن؟                                                                                                       گفت نه یعنی وقتی یکی و دوست داشته باشن اسم اون شخص تا ابد تو قلبشون حک میشه و هیچ وقت پاک نمیشه ...
آفرین موفقیت از آن توست😂😂😂همین رفتارارو می‌کنی انقد چتاتون رمانتیک میشه دیگه

🤣🤣🤣

دیروز سرنماز بودم اومد دید سر نمازمو یه چیز خنده دار گفت خندم گرفت نمازمو بزور خوندم خندمو نگه داشتم بعدش که نماز تموم شد جوری پریدم بهش محکم زدم بهش🤦🏻‍♀️😂😂گفتم تو دین ایمون نداری سر نمازم اینجوری میکنی گفت خب خواستم بخندی😑 

ما خونمون بر عکسه بابام از وقتی میرسه خونه وسایلای مارو جمع می‌کنه و غز میزنع میگه سه تا زن تو خونن ...

😂😂😂وای باباتو تصور کردم

🤣🤣🤣🤣پس خانمش کدوم قسمت قضیه اس😂😂 ببین یعنی رفتارای شوهرمو توصیف کردیا ولی اون میگه بیا کنارم🥲

😂😂😂 همشون همین مدلی هستن من وقتی اعتراض میکنم چرا اینجوری میکنی میاد یه ماچ میکنه میره 😂

خدا جون شکرت 🥰⁦❤️⁩ حواستو بده به ماهت چراغای شهر ارزش ندارن  
ما خونمون بر عکسه بابام از وقتی میرسه خونه وسایلای مارو جمع می‌کنه و غز میزنع میگه سه تا زن تو خونن ...

عزیزم خدا حفظشون کنه 😍😍

خدا جون شکرت 🥰⁦❤️⁩ حواستو بده به ماهت چراغای شهر ارزش ندارن  
🤣🤣🤣دیروز سرنماز بودم اومد دید سر نمازمو یه چیز خنده دار گفت خندم گرفت نمازمو بزور خوندم خندمو نگه ...

خوددار باش گلم آدم از سر نماز بلند بشه هنوز تو حسو حال معنویه این کارا چیه آخه😂😂

عزیزم خدا حفظشون کنه 😍😍

ممنونم❤️

خوددار باش گلم آدم از سر نماز بلند بشه هنوز تو حسو حال معنویه این کارا چیه آخه😂😂

🤣🤣🤣عصبی شدم خب هنوز جانماز جمع نکردم پریدم بهش 🤦🏻‍♀️خب ببین  فرض کن داری سوره میخونی یهو وسطش خندت بگیره😫

🤣🤣🤣عصبی شدم خب هنوز جانماز جمع نکردم پریدم بهش 🤦🏻‍♀️خب ببین فرض کن داری سوره میخونی یهو وسطش خ ...

درک میکنم اما. تورو نه😂😂😂