2777
2789

نمیذاره دست به سباه سفید بزنمو و غذامو آماده میکنه رو نفهمیدم. مگه تو یه خونه زندگی میکنید؟ کفشامو پام میکنه ام بشدت لوس بودن و دون پاشیدن. مردی که شرط عشقش پول باشه باید دورشو خط کشید‌ تلخه اما حقیقته

من امیدم به خداست....بعد خدا هم به خداست....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

استارتر  واقعن همه دارن خواهرانه راهنماییت میکنن که طرف به درد نمیخوره  

باز تو حرف خودتو میزنی؟ 

ای بابا بچه که نیستی 

مسخره بازیا چیه؟  دوست داری بد بخت بشی ؟ دوست داری خیانت ببینی ؟  خب برو باهاش ازدواج کن عزیزم 

انقدم  خانومای سایت رو حرص نده 

واقهن دلسوزانه داریم میگیم نکن نکن 

باز  با همین عقلت بله رو میگی آخر 

پس بدبختیت مبارک از همین حالا 😊

این اول راهه انقدر هواتو داره بزار خرش از پل بگذره وادارت میکنه با خانوادت به خاطر پول دعوا کنی ،کاریت میکنه از زندگی سیر بشی کسی با خانواده خودش سر پول مشکل داره و از الان خط و نشون میکشه که وام ازدواجت مال من و بابات جهاز خوب بده معلوم چند سال دیگه چیه

اگه بهترین جهاز هم ببری بازم ایراد میگیره و میگه خونوادت کم گذاشتن برات 

فقط میتونم بگم فرار کننننن 

یه ماه که بگذره میفهمی چه لطفی در حق خودت کردی شایدم زودتر از یه ماه

آدم وقتی تو موقعیت تو هست فکر میکنه اگه این بره کی ویژه مثلش پیدا میشه که هواتو داشته باشه انقدر خوب باشه ولی وقتی ازش دل کندی میفهمی انقدر آدمای بهتری هستن که این در برابرشون هیچی نیست

اینو منی بهت میگم که موقعیت تورو داشتم وقتی طرف رفت فکر میکردم خیلی ضرر کردم ولی الان بعد دو سال خداروشکر میکنم که اون رفت که جا برای آدمای بهتر باز شه

واقعا لعنت ب گرونیاببین پسرامون چی شدن

گرونی که هست ولی ۱۰سال پیش ۱۵ سال پیش ۱۷ سال پیش که اینجوری نبود 

این مرد خودش بیخیال بود ۳۷ سال نه خونه درست کرده نه زمین نه ماشین درست درمونی نه هیچی 

دایی منم تو همین ۵ـ۶ ساله خونشون درست کرد 

بیخیال همه چیم نندازید گردن گرونی مرد خودش بیخاصیت و پسر شده هیچ عنی نشده وگرنه ۱۷ ساله پیش تا الان که گرونی نبود کجا بود مرد؟!

عزیزم من همسرم سی سال و بیست و پنج ساله ایم،حالا چیزایی که با زحمت خریدیم به کنار

چند بارهم تا الان ورشکست شدیم و از صفر شروع کردیم.

بازم زیر بار فشار زندگی روزی سه بار زایمان میکنیم هرکدوم🤣

بعد ایشون سی و هفت سالشه از خانواده پول میگیره؟

اصلا کاری به پول ندارما.

ولی واقعا فکر میکنی ایشون کسی هست که بتونه مسئولیت یه زندگی مشترک رو به عهده بگیره؟بشه بهش تکیه کرد؟پس فردا بچه هاش بتونن به چشم یه پدر قوی ببیننش؟

خیلی دقت کن تو انتخاب.

خییییییلی 

نگا تا آخرش نخوندم الان خوندم 

نگاه کن عزیزم منم یه دوست دارم سه سال با پسره دوست بود از پله ها ک میخواست دوسم بیاد بالا یا پایین بغلش میکرد جلو ما ابن اومد خاستگاری دوست من )منم با خودم میگفتم خوشبحالش عجب مردی عجب آدم خوبیه (الان یک ماه نمیشه ازدواج کردن دوستم با صورت کبود و دست شکسته اومده خونه مادرش 

چیشده؟ هیچی همین آقایی ک اینو دم به دقیقه می‌برده رستوران بالا شهر و از این شیک و اینا چون غذاش ۱۰ دقیقه دیر شده زده اینو سیاه و کبودش کرده خلاقه آشتی کردم رفتن سر خونه و زندگیشون یک هفته بعد قضیه تو خیابون پسره رو دست تو دست یه دختر دیگه دیدم رفتن تو مغازه برای دختره گوشی خرید پسره خاک تو سرش کنن 

فقط 21 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الان‌ میگی‌ دوسش دارم نمیتونم جدا شم ولی بعدا ب مشکل برمیخوری

این اقا هم بی عرضه اش با ۳۷ سال سن دستاورد مالی خاصی نداره

هم دهن بین و پر توقع و پرروعه که شرط تعیین میکنه و جهاز خوب میخواد و کاملا مشخصه تو با سادگی و بی سیاست بودنت انقدر پرروش کردی ک خاستگاری نیومده اینطوری بلبل زبونی کنه

بگو اگ میخوای مامان بابامو بیرون میکنم خونشونم میزنم ب نام تو ی وقت جلو دوستت کم نیاری

مسیحیان معتقدند ؛ مسلمانان و یهودیان اشتباه میکنند و یهودیان معتقدند ؛ مسیحیان و مسلمانان اشتباه میکنند و مسلمانان معتقدند ؛ مسیحیان و یهودیان اشتباه میکنند اما من معتقدم هر سه درست میگوند ... {جرج کارلین}