2777
2789

اسی عزیزم به حرف خانمای سایت گوش نکن اینا همه یه مشت حسودن خودمم در کنارشون 

چشم نداریم ببینیم که یکی کفش پات میکنه میبره دور دور 

دوست نداریم خوشبختیت رو ببینیم  

شک نکن دیگه هیچ مردی پیدا نمیشه کفش پات کنه ونازت رو بخره 

از دستش ندی که بدبخت میشی 

نهایت پول فدای سرت گشنگی میکشی لاغر هیشی  با بی پولی قشنگ صرفه جویی یاد میگیری و کلی اپشن دیگه 

خیلی گزینه لاکچری هست پارتنرت از دست بدی باختی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اسی عزیزم به حرف خانمای سایت گوش نکن اینا همه یه مشت حسودن خودمم در کنارشون چشم نداریم ببینیم که یکی ...

مشکلم اینه که ممکنه بعدش کسیو دوست نداشته باشه یا کسی منو اندازه اون دوست نداشته باشه فقط همین 

اسی عزیزم به حرف خانمای سایت گوش نکن اینا همه یه مشت حسودن خودمم در کنارشون چشم نداریم ببینیم که یکی ...

😂😂😂😂😂فردا گرسنه موند نازش میکنه میگه عیب نداره مهم اینه دوست دارم😂😂😂😂

مشکلم اینه که ممکنه بعدش کسیو دوست نداشته باشه یا کسی منو اندازه اون دوست نداشته باشه فقط همین

چندسالته  

نگران نباش اینو کادو پیچ بفرست برای خانوادش بعدش میبینی که چه افراد بهتری و بالاتری بهت دل میدن و بهشون دل میدی کسی که در شانت باشه

اره واقعا فک کنم کمبود محبت دارم

با همین کمبود محبت میفتی تو چاه عزیزم .اون اگه خود واقعیتو دوست داشت برای جلو اومدن شرط وام ازدواج نمیزاشت بعدم اورد ناشتا هم بده که جهیزیه هم خوب بیار سرمون بلند باشه .اگه کارهایی که برات میکنه حقیقی بود هیچ وقت پولی از وام شما نمیزد .دنبال جهیزیه هم نبود از شما .با این آدم فقط دوست بمون تا روزی که خود واقعیشو ببینی و بتونی کنارش بزاری .رو خودت و ارزش‌های خودت متمرکز بشو .چون کمبود محبت داری دلیل نمیشه خودتو بدبخت کنی .شما اگه خیلی تشنه ات باشه شربت آغشته به سم رو میخوری ؟