2777
2789
خودم رزین داشتمقالب سیلیکونی شکلات داشتم قلبهای کوچولو داشتداخل یکیش دندونو گذاشتم ، رزین اکلیلی ریخ ...

چ چیزهای لارم هست.طرز تهیه از اول تا اخرش میگید لطفا..چس لازم داره بخرم

تا جایی که میدونم لباس و اسباب بازی نگه می دارن ناخن میکروب داره عزیزم

ناخن نوزاک میکروب نداره که مثل گله بعدم چسباندم تو آلبومش یه چسب پهن زدم روش،موهاش هم تو یه زیپ کیپ خیلی کوچولو اونم تو آلبومشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اون ک خودت نگه داری ب درد نمیخوره.دادی بانک نگه داشتن؟از بیمارستان و اتاق عمل میدن بانک سلولهای بنیا ...

بله عزیزم معلومه که دادم بانک خون،کی خودش می‌تونه تو خونه خون بند ناف نگه داره آخه

اون ک خودت نگه داری ب درد نمیخوره.دادی بانک نگه داشتن؟از بیمارستان و اتاق عمل میدن بانک سلولهای بنیا ...

می‌دونم منم هر سال موقع تولدش برام اس ام اس میاد واسه تمدید حدود چهارصد تومن میدم سالانه ،بله روز زایمان یه نماینده از رویان اومد و خون رو برد بانک خون

اینجا خیلی ها تعجب کردن ولی من فکر میکردم همه مامانا از این کارا میکنن 😐 من بچه دار بشم کلی یادگاری ...

بله عزیزم یادگاری هست و برای دل خودمون ، قضاوت بقیه ذره ای برام مهم نیست ، برای شما هم مهم نباشه   

تازه من هشت ساله مامان شدم ، مامان خودم تمام این چیزا رو از سی و چند سال پیش که من متولد شدم نگه داشتن ، خودم که ذوق میکنم از دیدنش 😍

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
چه جوری نگه داشتین

گذاشتمش تو کیسه 😁😁😁😁

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است
من موهای اولی ک کوتاه کردم نگهداشتم الان نمیدونم دقیقا کجا افتاد..بند ناف هم داشتم ولی اینقد بچه ها ...

روی سیسمونی یه دفترچه خاطرات خریدم ، همه ی عکس های سونو، نوار قلب و بعد مو و بند ناف و دستبند و اثر کف پا و دندون و…. رو داخلش آلبوم کردم 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
بله عزیزم یادگاری هست و برای دل خودمون ، قضاوت بقیه ذره ای برام مهم نیست ، برای شما هم مهم نباشه ت ...

من هنوز مامان نشدم ولی مامان منم نگه داشته ذوق میکنم 🥲 

نمیدونم شاید اونا وسواسن 

آخه آدم وقتی مادر میشه دیگه از دندون و ناخن بچه اش چندشش نمیشه 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
بله عزیزم معلومه که دادم بانک خون،کی خودش می‌تونه تو خونه خون بند ناف نگه داره آخه

منم خواستم سال پیش اینکارو بکنم نشد از نظر مالی

شما سالی چقد میدین برای نگه داری؟

بمن گفتن تا هر زمان ک خواستی نگه میداریم

من هنوز مامان نشدم ولی مامان منم نگه داشته ذوق میکنم 🥲 نمیدونم شاید اونا وسواسن آخه آدم وقتی مادر م ...

عزیزم😍😍😍 

انشااله که خودت این قشنگی ها رو تجربه کنی 

دقیقا همینطوره ، بچه همه چیزش برای والدینش شیرینه 

منم خواستم سال پیش اینکارو بکنم نشد از نظر مالیشما سالی چقد میدین برای نگه داری؟بمن گفتن تا هر زمان ...

به من گفت دوره طلاییش ده ساله که امیدوارم هیییییچ وقت استفاده نشه 

من اولش ۲/۵۰۰ دادم شارژ سال اول ۱۸۰ بود پارسال که دادم ۴۰۰ شده بود یعنی با تورم شارژش هم می‌ره بالا 

عزیزم😍😍😍 انشااله که خودت این قشنگی ها رو تجربه کنی دقیقا همینطوره ، بچه همه چیزش برای والدینش شیر ...

😍❤️ خدا بچتو حفظ کنه

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
منم نگه داشتم هم بیبی چک، هم حلقه ختنه هم اولین مو هم اولین ناخن هم دندان الان پسرم بزرگ شده ۱۶ سال ...

دقیقا همینطوره هم برای ما شیرینه،  هم برای بچه ها غرور آفرینه که اینقدر برامون ارزشمندن 

خدا گل پسرتون رو شاد و سلامت حفظ کنه😍

2810