2777
2789
من تمامش رو نگه داشتم بی بی چک و بندناف و دستبند و پابند بیمارستان و چند شاخه از اولین مویی که کوتا ...

اینجا خیلی ها تعجب کردن ولی من فکر میکردم همه مامانا از این کارا میکنن 😐 من بچه دار بشم کلی یادگاری ازش نگه میدارم 

جدیدا دیدم موی بچه هم تابلو میکنن انقدر ناز میشه

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
وقتی تازه افتاده باید بدیم؟دندون پسر منم اولیش هفته پیش افتاد.نگهش داشتم الان میتونم بدم؟زمستون ک بچ ...

من خون بند ناف پسرم رو نگه داشتم الان هشت ساله دارمش ،نمیدونم تا چند سالگی میشه نگهداشت؟ به شما نگفتند؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من اولین مو و اولین ناخنش رو هم نگه داشتم

مامان منم بند ناف و دندون و مو و ناخنو همه داره😅مال خواهرمم همینطور

بعضی روزها،انسان فقط خسته است،نه تنهاست،نه غمگین،نه عاشق،فقط خسته است ...
من اولین مو و اولین ناخنش رو هم نگه داشتم

تا جایی که میدونم لباس و اسباب بازی نگه می دارن ناخن میکروب داره عزیزم

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭
من تمامش رو نگه داشتم بی بی چک و بندناف و دستبند و پابند بیمارستان و چند شاخه از اولین مویی که کوتا ...

من موهای اولی ک کوتاه کردم نگهداشتم الان نمیدونم دقیقا کجا افتاد..بند ناف هم داشتم ولی اینقد بچه ها ب همه جا درز پیدا کردن ک گم و گور شدن

منم نگه داشتم هم بیبی چک، هم حلقه ختنه  هم اولین مو هم اولین ناخن هم دندان الان پسرم بزرگ شده ۱۶ سالشه یه ذوقی می‌کنه میبنه ،حس ارزشمند بودن بهش دست میده

لباسا رو نگه میدارن برای یادگیری اخه دندون شیری چیه🥴🙄😄

خیلی نازه 

دندونای ریز 🥺 دندون خب عضوی از بدن بوده 

مثل لباس نیست که

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
برای سلول های بنیادی ، جای زیادی نمیگیرن

هزینه چقدر میگیرن برای این کار؟

از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...
من خون بند ناف پسرم رو نگه داشتم الان هشت ساله دارمش ،نمیدونم تا چند سالگی میشه نگهداشت؟ به شما نگفت ...

اون ک خودت نگه داری ب درد نمیخوره.دادی بانک نگه داشتن؟

از بیمارستان و اتاق عمل میدن بانک سلولهای بنیادی تو شرایط خاص نگه میداره ک سلولهاش نمیمیرن.تا هرچند سال ک خواستی و تمدید کردی.مث کرایه دادن باید سالیانه ی مقداری پرداخت کنی

2810