2777
2789
خب بخوابم چی بشه😐

خب نخوابی که چیکار کنی 

🌷من جزئی از خداوند هستم که روحش را در من دمیده🧖‍♀️و قدر خلق هر آنچه اشتیاق دیدنش را دارم به من داده ❤️‍🩹هر فکری که در سر دارم مانند بذری در خاک حاصلخیز ذهنم عمل میکند به همین خاطر با آگاهی کامل فقط افکاری را که در جهت اهداف و رویاهایم است انتخاب میکنم🤍تمام جهان هستی در خدمت من است تا هر آنچه عمیقا باور دارم در واقعیت ببینم به همین دلیل ثروت فروانی و فرصت های موفقیت را بسیار راحت میبینم 🌷درخواست دوستی ندید.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جدی میگی من دیگه تعطیل باشه تا ۹ بخوابم وگرنه قبل ۷ بیدارم همیشه

اره والا همیشه تا ۱۲ ۱ خوابم 

🌷من جزئی از خداوند هستم که روحش را در من دمیده🧖‍♀️و قدر خلق هر آنچه اشتیاق دیدنش را دارم به من داده ❤️‍🩹هر فکری که در سر دارم مانند بذری در خاک حاصلخیز ذهنم عمل میکند به همین خاطر با آگاهی کامل فقط افکاری را که در جهت اهداف و رویاهایم است انتخاب میکنم🤍تمام جهان هستی در خدمت من است تا هر آنچه عمیقا باور دارم در واقعیت ببینم به همین دلیل ثروت فروانی و فرصت های موفقیت را بسیار راحت میبینم 🌷درخواست دوستی ندید.

من پنج و نیم بیدار شدم 🥴🥴🥴 هنوز درگیر بچه نشدی کله سحر وقتی همه خوابن باید پاشی کاراتو بکنی 😂😂 من وقتی بچه نداشتم با همسرم ۱۲ ساعت فیکس تو جیگر هم میخوابیدیم بعدشم پا میشیدیم میرفتیم بیرون و شام آماده میکردیم میخوردیم و تا صبح دوباره بیدار بودیم صبح میخوابیدیم تا عصر 😂 هی یاد اون دوران بخیر 😂

خدا جون شکرت 🥰⁦❤️⁩ حواستو بده به ماهت چراغای شهر ارزش ندارن  
من پنج و نیم بیدار شدم 🥴🥴🥴 هنوز درگیر بچه نشدی کله سحر وقتی همه خوابن باید پاشی کاراتو بکنی 😂😂 ...

آخه دوستم هم دو تا بچه داره تا ۲ خوابه معمولا 

خب نخوابی که چیکار کنی

باشگاه میرم

کارای خونه رو انجام میدم

دخترمو میبرم کلاس

بخوابم به هیچ کاری نمیرسم ک

به جز قوم شوهر     🥴      که ویرانگرند            بنی ادم اعضای یکدیگرند😁.                                                                                                                                              👇🏻👇🏻                                                                               بعضی هارو ببخش بره….حوصله داری سرپل صراط ببینیشون باز؟! ✅

من تهش ۱۲ میخوابم دیگه ۸.۹ بیدار میشم حس میکنم سر حال ترم و به کارام و بچم میرسم از وقتی زود بیدار میشم هم خودم تپل تر شدم هم پسرم ماشالله فکر کنم چون به وقتش وعده ی غذاییمونو میخوریم 😂🤦‍♀️

لایک کن خوشگلم خوشحال میشم نظرت با نظرم یکیه 😁                 هَستیم زَ آشُوبِ جَهان فارِغ مُطلَق!✋🏻️
نه منظورم اینه ساعت ۱ بیدار میشی کی ناهار میذاری و کی ناهار میخورین؟

۱۲ ۱ بیدار میشم دست به کار ناهار میشم دیگه 

۳ ۴ شوهرم میاد نیم ساعت بعدش ناهار میخوریم 

مسلما به دنیا نیومدیم فقط بخوابیم 

پخت نهار 

تمیزکاری

دوش گرفتن 

لباس شستن

کارهای متفرقه 

گوشی بازی 

درس و 

گاهی اوقات پخت کیک یا دسر 

وقت هم کم میاریم

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
خوابه زیاد ک فایده نداره،ادم از همه چی عقب میوفتهوقتی صبح زود پا شی انرژیت خیلی بیشتره و سرحالتری

آخه از چی عقب بیوفتم وقتی کاری ندارم