2777
2789
عنوان

پسر من بیست ماهشه اصلا حرف گوش نمیده باید چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 202 بازدید | 31 پست

بچه ها فوق العاده منطقین باید باهاشون کاملا منطقی باشی

این که بدون هیچ دلیلی فقط بخواد بگه چشم چیز منطقی ای نیست

یعنی باید براش دلیل این کاری که ازش میخوای انجام بده رو توضیح بدی... خیلی چیزا یادش بدی

هی اعلان میاد باز میکنم میبینم لایکه 🫤                  #مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تحمل تحمل اقتضا سنشه درست میشه اوف کی پسر منم ۲۰ ماهه بشه الان دو ماهش از ساعت ۸ سعی کزدم بخوابونمش ...

خدا قوت ...من تو دوران قبل شمام ...یعنی بارداری ..اونم اولاش 

خدا به هممون کمک می کنه.

تحمل تحمل اقتضا سنشه درست میشه اوف کی پسر منم ۲۰ ماهه بشه الان دو ماهش از ساعت ۸ سعی کزدم بخوابونمش ...

اتفاقا اطرافیانم بچه هاشون یکم بزرگتر شدن هم خیلییی عاقل تر شدن هم طبیعیتا اذیتاشون کمتر شد... 

یعنی بعد ۵،۶،۷ سالگی بچه ها

فقط و فقط قبلش صبررر داشتن که بچه ها بزرگ شدن بهتر شدن

هی اعلان میاد باز میکنم میبینم لایکه 🫤                  #مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

عجب توقعاتی دارید شما؟؟؟!!!!!مغزم رگ ب رگ شدحتما یکماه دیگه میگی چرا واسه خونه نون نمیخره

نه منظورم از گوش نکردن حرف این نیست که واسه من کاری کنه..مثلا میگم توپ بیار بازی کنیم انجام نمیده

دختر منم ۲۰ ماهشه فعلا این داستان ها هست

مثلا بگی عروسکتو بیار یا توپتو بردار ممکنه گوش نده؟ آخه بچه های بقیه رو‌می‌بینم مثل ربات هرچی مامان بابا میگن سریع انجام میدن

مثلا بگی عروسکتو بیار یا توپتو بردار ممکنه گوش نده؟ آخه بچه های بقیه رو‌می‌بینم مثل ربات هرچی مامان ...

البته بستگی داره بچه اول باشه یا بچه دوم چون یه بچه دیگه تو خونه باشه خیلی چیزا رو یاد میگیره از بچه ی بزرگتر

پسر بچه ها معمولا اینجورین به نظرم هنوز خیلی کوچیکه که هر چی شما بگید انجام بده اتفاقا برعکس انجام م ...

آره واقعا هرچی دختر می‌بینم آروم نشسته ی جا بازی میکنه..ماشالا پسرا انرژیشون خیلی زیاده 

آره واقعا نوزادی دوران پر از استرسیه و خستگی زیاد..مخصوصا بچه اول که هیچ تجربه ای نداریم..بیست ماهه ام میشه می‌بینی چقدر ازت انرژی میگیره😄

دوران نوزادی منم اصلا دوست ندارم خیلی بی برنامه میشه آدم بچه هم هیچی حالیش نیست

خدا قوت ...من تو دوران قبل شمام ...یعنی بارداری ..اونم اولاش خدا به هممون کمک می کنه.

وایی از دوران بارداری که ببشتر متنفرم😆 همش استرس حتی نمیتونستم اون پوزیشنی که دوست دارم بخوابم وای چقدر دلم واسه شلواراهای تنگ معمولیم تنگ شده بودددد حالم از شلوار بارداری بهم میخورد دیگه 🤣ولی از نظر خواب و استراحت راحت بودم دیگه  انشالله به سلامتی زایمان کنی عزیزم 

تا با تو خندیدم خود را خدا دیدی از نسل خاکی ها خودت را جدا دیدی
2810