2777
2789
عنوان

اونایی که زیادنمازخون وپرهیزکارن همتون بیان بریزین اینجا

| مشاهده متن کامل بحث + 311 بازدید | 42 پست
والا تا الان نه با یه نا محرم درست حسابی حرف زدم نه دستم خورده نه بلدم دروغ بگم نه غیبت و تا میتونم ...

عزیز دلم نماز می‌خونید ؟

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 
من تمام تلاشم را برا درست شدن زندگی انجام دادم هر راهی بگید رفتن هر روز بدتر از دیروزمن بعد دعوا عذا ...

یه فرصت دیگه بهش بده همه چیو فراموش کن بسپار به خدا مشاورهم ببرش این یه اختلاله دست خودشون نیست نیازبه درمان دارن گلم وگرنه ببین چقدشما رو دوست داره مردها مث ما زنهانیستن اگه اذیت بشن رفتن براشون اسونه اما ایشون با اینکه شما یه ساله جدا میخوابین تلاشش اینه به دستت بیاره اگه ادم هوسباز وبی بندوباری بود اینو بهونه میکرد ومیرفت دنبال خوشگذرانی و خدایی نکرده طلاقت میداد ولی من مطمعنم عاشقته یه تارموی تو رو به هیچی نمیده ببخش وفراموش کن 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از امام صادق علیه السلام پرسیدند کار خود را بر چه اساس بنا کردید فرمود بر ۴ اصل دانستم عمل مرا دیگری انجام نمیدهد پس به کوشش پرداختم

دانستم روزی مرا دیگری نمیخورد پس آرام شدم 

دانستم خداوند مرا میبیند پس حیا کردم

و دانستم سرانجام به سوی مرگ می روم پس مهیا شدم 

من تمام تلاشم را برا درست شدن زندگی انجام دادم هر راهی بگید رفتن هر روز بدتر از دیروزمن بعد دعوا عذا ...

تا وقتی که تلاش کنی ،مدیون خدا و خودت  نیستید ..

تمکین جز وظایف خانم هست .

همسرت از این نظر گرسنه نگاه ندارید

انسان گرسنه طبیعتاً بدنبال رفع نیازش بر میاد.

این قضیه رو به عنوان حربه استفاده نکنید. ‌

که عواقب خوشی نداره ..

بعد برای هدایت و سربه راه شدن نماز استغاثه به حضرت صاحب الزمان مرتب بخونید و از محضر مبارکشان بخواید برای عاقبت بخیری و هدایت ایشان و صلاح زندگی تون دعا بفرمایند ‌‌

که دعای ولی خدا مستجاب است به خواست خدا .

نگران نباش .

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 
رمضان رو‌ کامل میخونم وقتای عادی هم بعضی وقتا

نماز امر و فریضه خداست خواهر جان .‌

امر مقطعی و دل بخواهی و لحظه ای نیست .

اولین چیزی هست که از ما پرسیده میشه ،همین نماز هست .

و دلیل خلقت ما هم همین عبادت و بندگی خدا بوده

و همه نعمت ها در همین مسیر باید استفاده و خرج بشه که بعد منفعتش برای شما باشه .

نماز امر و فریضه خداست خواهر جان .‌امر مقطعی و دل بخواهی و لحظه ای نیست .اولین چیزی هست که از ما پرس ...

به مورد خیلی خوبی اشاره کردید که همه ی نعمتها در مسیر بندگی خدا باید استفاده بشه برای من تلنگر بود ❤

یه فرصت دیگه بهش بده همه چیو فراموش کن بسپار به خدا مشاورهم ببرش این یه اختلاله دست خودشون نیست نیاز ...

فراموش که نمیشه

میدونم مربضه و میدونم که دوستم داره

روان پزشک و مشاوره هم رفتیم خیلی زیاد ولی فایده نداشت

دکتر گفت مریضه

فرصت میدم ولی سعی میکنم نصبت به کارهاش بیتفاوت باشم و برام مهم نباشه چکار میکنه تا خودم اذیت نشم

خدا لعنت کنه همه ی زن ومردهای متاهل خیانتکار را
یه فرصت دیگه بهش بده همه چیو فراموش کن بسپار به خدا مشاورهم ببرش این یه اختلاله دست خودشون نیست نیاز ...

من میگم بیا توافقی طلاق بگیریم یا میگم برو یه زن دیگه بگیر

میگه خفه

ببین عزیز دل اول خدا رو بهترین رفیقت بدون باهاش رو راست و خالص باش سجده کن هیچ حالتی مثل سجده باعث ن ...

شما چطوری ارتباطتونو با امام عصر عج تقویت میکنید؟ و چه کارهایی میکنید ممنون میشم ج بدید

تا وقتی که تلاش کنی ،مدیون خدا و خودت نیستید ..تمکین جز وظایف خانم هست .همسرت از این نظر گرسنه نگاه ...

ببین اون وقتی من نیازش را برطرف میکردم بازم میرفت پیش بقیه 

حالا میگفت من میگفتم برو پیش همونها دیگه برام مهم نیست کجا میری

راستش از مریضی هم میترسم

حالا میبینه برام بی اهمیت شده داره تلاش میکنه من را دوباره به دست بیاره

قبلا دم دستی بودم حالا دست نیافتنی که باید تلاش کنه