2777
2789

چی دیدین ازاینهمه نزدیک شدن به خدا،حتما با بقیه یه فرقایی دارید میدونم اینجورافرادمتواضعن ولی اینجا کسی نمیشناستون برای هدایت ونجات خیلیا بصورت ناشناس بگیدیااگه اطرافیانتون کسی هست تعریف کنید مثلاچشم برزخی حس ششم خواب صادقه چی میبینید؟(این تاپیک رو دوبار دیگه هم گذاشتم با حرفای این دوستان ارامش گرفتم)لطفا تعریف 

اگر عبادت واقعی و حقیقی باشه صبر و آرامش میاره 

واقعا خواهرم خیلی صبور و آرام هست 

.امروز خدای مهربان در انتظار من است تا حرکتی کنم و برکتی بی نهایت مرا دهد پس قدم برمی دارم به سوی خوشبختی حرکت از من، برکت از او 🙏🌹🌹 اکنون آبان۱۴۰۱وزن۸۰کیلو‌.به امید ۷۰ کیلو شدن. من از ۹۵ کیلو به ۸۰ رسیدم خدایا شکرت .به امید ۷۰ کیلو شدن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آرامش میگیرم از نماز خوندن

بعد از هر نماز با خدا حرف میزنم، عین یه رفیق،همونجوری که با رفیقم حرف میزنم با خدا حرف میزنم، اگه از شوهرم یا هر کس دیگه ناراحت باشم بهش میگم و میگم فقط بخاطر تو می بخشمش و واقعا دلم صاف میشه 

وقتی به یکی حسودیم میشه میگم خدا جونم من به فاطی به خاطر این موضوع حسودیم شده ولی ناراحتم و دلم نمیخواد حسود باشم میشه این حسادت رو از وجود من بگیری؟ و از خوبیای اون طرف پیش خدا میگم و میگم خدایا کمکم کن،نمیدونی بعدش چقدر اروم میشم و دیگه واقعا اون حسادت برای همیشههه از بین میره 😇

الان هر لحظه بیشتر از همه به خدا نیاز دارم ولی نیست خیلی داره اذیتم میکنه 🙂💔

خدا همیشه بوده و هست و خواهد بود 

این ما هستیم 

که هستیم و یا نیستیم .

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

مامانو بابام خیلی اهل نماز و دعا و قران و مسجد و مراسم های مذهبی و نذری هستن. من فکر میکنم زندگی اروم و کم دردسری دارن همیشه شاد و موفق و پول هم به اندازه دارن نسبت به اطرافیان حس میکنم پدرو مادرم خوب زندگی میکنن کمتر براشون مشکل پیش میاد هردو منطقی زندگی میکنن نسبت به اطرافیان سالمترن کمتر غر میزنن. کمتر گله میکنن و انگار خدا خیلی هواشونو داره.  حالا نمیدونم بخاطر دین و ایمان شونه یا چیز دیگه ولی همیشه حرفاشون درمورد خدا و دعای خیر و خوبی خواستن برای مردم و اینجور حرفاست 

ترس از قیامت و اون دنیا 

باعث میشه خیلی کارها را انجام ندم مثل اینکه موهام پیدا نباشه اندامم مشخص نباشه

نگذارم پول کسی بیاد تو پول خودم حتی پول بچه های کوچکم

یا این ترس باعث میشه نماز و روزه و... انجام بدم

خدا لعنت کنه همه ی زن ومردهای متاهل خیانتکار را

من سه ماهه که نماز میخونم مرتب 

ولی قبلا یا نمیخوندم یا شکسته میخوندم 

واقعا اروم تر شدم، دیگه عصبانی نمیشم مگر گاهی که اونم خیلیی کم.

خیلییی صبور تر شدم 

خیلیی ذهنم اروم تر شده و قلبم صاف تر شده  

برای رضای خدا همه ی کارامو میکنم اینطوری از هیچ کس توقع ندارم 

فقط از خدام توقع دارم و بس 

ما هممون اینجا اومدیم برای رشد کردن. پدر و مادر و همسر و دوست و آشنا اینا همه یه وسیله هستن برای رشد انسان باید یه جوری رفتار کنه که فقط خدا براش مهم باشه 

آرامش میگیرم از نماز خوندنبعد از هر نماز با خدا حرف میزنم، عین یه رفیق،همونجوری که با رفیقم حرف میزن ...

وقتی شما تکیه گاه قرص و محکمی مثل خدا داری

تو طوفان مشکلات ازش کمک بخواهی ،نجاتت میده ،اما میدونی خصلت بشر چیه ؟

فراموشی !

فراموش می‌کنه خدا نجاتش داده ،و‌باز همون راه میگیره .

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج»